Asiturk Come Back 2025

Değerlendir:
  • 3 Oy - 3.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hacklendime Yanıt
Yazar Mesaj
asb1
Kayıtsız

RE: Hacklendime Yanıt
s.a oncelıkle ama siz diyonuzki baska sıtelerden geldınız benım faxla deıl bu tuncay abi dediyiz adama cok az kaldı su 1 2 ay yada 1 sene ıcersınde bu abinizin isi bi tecek neden benım adım ümit kronosda oynuyorum eger bana pm attıp soracak olanlar adım latesadam soyuldum demıyorum cunku carım temellı gııttı ama bunun hepabi cok kotu sorulacak adın yada kimligin vermesen bıle ben senin bulucam 2 gb istedın vere bılırdım amabu kendıme kufur etmek gıbı bısı olurdu ama senin bir bulursam zonguldak yamısın ama sen harbi salaksın benım 79 carımı aldın ıtemlerı kıtlı bır bok yapamazsın bana 80 car verdın bılerek hemde ustudekıler benım ıtemlerı karsılıkcak kadar ama sen salak dedıyım kadar akılısın ama kımse bana ınanmıyosa sunu dıyım herkez salak olmus bu koyu oynayan arkdaslarıma soyluyorum nezaman isterlerse pm acık clannım karus kıng kraldır ınan mayan clannıma sora bılır ve arkdaslar bana ulasmak icin kronoz 2 (ImmortaLWarchieft) yanlıs kısıye bulassın tuncay bu arada fake adın ?... bana pm at
15-05-2011 12:14 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
(15-05-2011 12:14 AM)asb1 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLs.a oncelıkle ama siz diyonuzki baska sıtelerden geldınız benım faxla deıl bu tuncay abi dediyiz adama cok az kaldı su 1 2 ay yada 1 sene ıcersınde bu abinizin isi bi tecek neden benım adım ümit kronosda oynuyorum eger bana pm attıp soracak olanlar adım latesadam soyuldum demıyorum cunku carım temellı gııttı ama bunun hepabi cok kotu sorulacak adın yada kimligin vermesen bıle ben senin bulucam 2 gb istedın vere bılırdım amabu kendıme kufur etmek gıbı bısı olurdu ama senin bir bulursam zonguldak yamısın ama sen harbi salaksın benım 79 carımı aldın ıtemlerı kıtlı bır bok yapamazsın bana 80 car verdın bılerek hemde ustudekıler benım ıtemlerı karsılıkcak kadar ama sen salak dedıyım kadar akılısın ama kımse bana ınanmıyosa sunu dıyım herkez salak olmus bu koyu oynayan arkdaslarıma soyluyorum nezaman isterlerse pm acık clannım karus kıng kraldır ınan mayan clannıma sora bılır ve arkdaslar bana ulasmak icin kronoz 2 (ImmortaLWarchieft) yanlıs kısıye bulassın tuncay bu arada fake adın ?... bana pm at

Kafan mı guzel Smile

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
15-05-2011 03:06 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
quadhack
Kayıtsız

foruma içipte gelen çok galıba ama ben bu foruma çok guvenıyorum ben kaç yıldır koxp u sadece bu sıteden ındırırım elımden ne saglam çarlar geçtı hıç soyulmadım hf ye guvenmem bu sıteye guvenırım helal olsun tuncay abi kendini hiç bozmadın şimdiye kadar inş. boyle devam edersin
17-05-2011 11:13 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
blackbeard2
Kayıtsız

kımse kımseyle ugrasmak zorunda degl guvenmıyorsan alırsın lısanslı antıvırus programı wurursun c: depreez susarsın
13-06-2011 11:15 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
mob321
Kayıtsız

ya arkadaşlar ben tek probota güvenmiyorum 3 arkadaşım probotu indirdi 3 ü soyulduuuu ben osmanlı bot kullandım soyulmadım tuncay abi pro botta sorun varmııı bunu bi acıklarmısın ?
tıncay abi probotta sakatlık var site de soyulanlar bile var benim arkadaşlarımda 3 kişi soyuldu bu yüzden probot a bişe neden yapmıyorsun
01-07-2011 02:23 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
symantecsa Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

• Rep Puanı: 0
Size Bi tek sey soyleyecem Bu site cktan beri kulaniyorum sadece tuncay abinin yapti koxpu indiriyorum charimada item yok ama hic carima girmediler koxp guzel tuncay oyle hirsizlara benzemez insan calmak isteseydi burdaki tum charlari soyardi ADAM SIZE YAPYIOR KOXP SIZ TESSEKUR YERINE ADAM BENI SOYDU DIYORSUNUZ AYIP BU TUNCAY ABI YANI ADMIN OYLE BISEY YAPMAZ COK BIR IYI INSAN CALMAK ISTESEYDI HEPIMIZI SOYARDI AMA SADECE BIZIM ICIN YPAIOYR KOXPU BIZ OYNAYALIM DIYE ANLADINIZMI SIMDI BENI BU INSAN CALMAZ KIMSENIN CALMASINA IZIN VERMEZ!!! Admin Tuncay abi cok Tessekur ederim sana guvenilir bir insansin guveniryorum sana ve hep guvenicem sana cok tessekur ederim tum koxp icin Saol Allah razi olsun senden

Siteyi beyenmeyen gitsin ciksin girmesinbidaha site cok guzel guvenilir bi site TUNCAY COK IYI BIR INSANDIR !!!! COK GUVENIYORUM ONA HIC KOTULUQUNU GORMEDIM VE GORMICEME INANIYORUM SAOL TUNCAY ALLAH RAZI OLSUN
(Bu Mesaj 26-08-2013 01:47 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : symantecsa.)
26-08-2013 01:43 PM
qurkanca Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

• Rep Puanı: 0
probot1974 kullaniyorum hepsi taranmis vs vs diyorsunuz bu sabah biri trade atti ve dc yedikten hemen sonra butun +8 ne varsa gitti.

surada duzgun bir aciklama yapin probot 1974 final kullaniyordum. herifin biri geldi trade atti ve her sey gitti.

bir anda dc olduk? koxp temiz degilse tuncay bir yerde bir hata var, cunku ihtiyacim yok diyorsan ya kullandigin kodlari veren kiside ya baska bir yerde bi ariza oluyor demektir. ne bileyim senin yazdiklarina bakiyorum hacklemeye ihtiyacim yok diyorsun.

itemler caliniyor. probotta trade ile alakali bir acik mi var? sifreler mi gidiyor nedir?
31-08-2013 04:02 PM
« Önceki | Sonraki »

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir