![]() |
|
Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - Baskı Önizleme +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! (/showthread.php?tid=435) |
RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - cellat___1 - 20-09-2009 eed arkadaşlar doğru kısmen . hf kullananlar ban yemio. RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - axidd - 20-09-2009 (20-09-2009, 05:15 PM)wortex75 yazdı: arkadaşlar ben 2 hafdadır knight onlineye girmiyom cypherde 2 çharımda banned yedi biri 78 biri 74 belki tanırsınız bernisss ve warofnerves her neyse oto banned mi war bilgilendirerseniz sevinirim ona göre yeni çhar kascam şimdiden teşekkürler herkezin bayramını kutluyorum by evet oto ban var artık hf kullananda ban yiyor dikkat edelim lütfen bilip bilmeden konuşmayalım.. RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - ShekiLBoY - 21-09-2009 2 kere Ban Yedim 24 saat
RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - axidd - 21-09-2009 Aferim umut sana bravo kaçıncı banın bu
RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - fethiyeli48 - 21-09-2009 (21-09-2009, 05:02 PM)enesen3 yazdı: Arkadaşlar 24 saatlik banlardan bir tanesinide ben yedim araştırdım ama multiClientin içindeki bi şeyden kaynaklanıyormuş ben multisiz koxp yani oto bypass lı koxpla giriyorm mesela koxpgame koxpda ban yememdim ama çarım soyuldu keyloq var. ben o koxpa güvenip çarımı o koxpla acıyorm adamlar Kul hakkı yiyor KoxpGame kullanmayalım arkadaşlar. Arkadas Haklı Benimde Charım Soyuldu No Koxp Game !!
RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - ciks - 21-09-2009 (21-09-2009, 05:13 PM)fethiyeli48 yazdı:yanlışın var kardeş kobottan kaynaklanıyor denenmiğştir 100%100 garanti veriyorum 2 çar açtım 2 side KoxpGame ban fln yemedi fakat kobot açtım oto kutu açıktı koşarak kutu topluyor ondan kaynaklanan bi nedenden yiyor her kobot açtıgımda yiyorum(21-09-2009, 05:02 PM)enesen3 yazdı: Arkadaşlar 24 saatlik banlardan bir tanesinide ben yedim araştırdım ama multiClientin içindeki bi şeyden kaynaklanıyormuş ben multisiz koxp yani oto bypass lı koxpla giriyorm mesela koxpgame koxpda ban yememdim ama çarım soyuldu keyloq var. ben o koxpa güvenip çarımı o koxpla acıyorm adamlar Kul hakkı yiyor KoxpGame kullanmayalım arkadaşlar. RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - axidd - 21-09-2009 KoAutoBot da yiyorum Bende evet Ona KatıLıyorum Yukarda Arkadaş Doğru Acıklama Yapmış Multisiz Koxpgame ile kasıncada Charınız Soyuluyor Data Klasörünü oyunun İçinde Atınca Doqal olarak İnsan Süphelenior En basından Beri O yüzden KxpGame kuLlanacaksanız bile charınızdaki DeqerLi itemleri alıp öle kullanın Ve Koxpla işiniz kalmadıqında Format atıp Öle oyununuza Devam Edin. RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - fethiyeli48 - 21-09-2009 (21-09-2009, 05:37 PM)axidd yazdı: KoAutoBot da yiyorum Bende evet Ona KatıLıyorum Yukarda Arkadaş Doğru Acıklama Yapmış Multisiz Koxpgame ile kasıncada Charınız Soyuluyor Data Klasörünü oyunun İçinde Atınca Doqal olarak İnsan Süphelenior En basından Beri O yüzden KxpGame kuLlanacaksanız bile charınızdaki DeqerLi itemleri alıp öle kullanın Ve Koxpla işiniz kalmadıqında Format atıp Öle oyununuza Devam Edin. Bnmki Soyulduda Elden Gelen Sonucda Bi Hiç
RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - axidd - 21-09-2009 (21-09-2009, 10:31 PM)vural95 yazdı: yha adam apr tarafından tespit edilen oyuncular dio multi y le girsek bişe olmaz diecem ama yine verio yani multi falanda boşa şimdi. RE: Oto Ban KnightOnline Acıklama !! - fethiyeli48 - 21-09-2009 (21-09-2009, 10:55 PM)axidd yazdı:(21-09-2009, 10:31 PM)vural95 yazdı: yha adam apr tarafından tespit edilen oyuncular dio multi y le girsek bişe olmaz diecem ama yine verio Şahsen Kullanmıorm kardesm Charım Soyulcak die korkudan war bide ban war o yüsden
|