Knight Online Koxp,  MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr
Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - Baskı Önizleme

+- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr)
+-- Forum: DİĞER FORUMLAR (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Forum: Arşiv (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=13)
+---- Forum: Eski Versiyonlar (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Konu Başlığı: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] (/showthread.php?tid=199)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - grak123 - 20-08-2009

Ya beyler bi anlatsanız nasıl bişey yaw bende vauleye kadar geldim gerisini yapamadımSad

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - berkay59 - 20-08-2009

virusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - Admin - 20-08-2009

(20-08-2009, 01:49 PM)berkay59 yazdı: virusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kafan guzel herhalde Smile

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - kemal - 21-08-2009

(20-08-2009, 01:49 PM)berkay59 yazdı: virusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

xD

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - selim123 - 21-08-2009

arkadaşlar cheat engine kullanmak zor deil
paranızı arttırabilirsiniz silahların armorların valuesini bulursanız 1 lwlde raptor raum takabilirsiniz
para nızı da arttırarak 9999 a dayıyabilirsiniz cok kolay
paranızın 8 katını value olarak tarattırıorsunuz sonra freeze diyip change filan yapıp 999 yapabilirsiniz ama 999 ne kadar olduguna dikkat edin yoksa olmayabilir Smile deneyin ben henüz denemedim çünkü hakkım olmayanı almak istemiorm Smile mümkünse cypherda yapmaın ben o servardaım Smile

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - kemal - 21-08-2009

ama işte bu koxp çok ban yedirtiyor göze almak zorBig Grin

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - Admin - 21-08-2009

(21-08-2009, 09:12 PM)selim123 yazdı: arkadaşlar cheat engine kullanmak zor deil
paranızı arttırabilirsiniz silahların armorların valuesini bulursanız 1 lwlde raptor raum takabilirsiniz
paranızın 8 katını value olarak tarattırıorsunuz sonra freeze diyip change filan yapıp 999 yapabilirsiniz ama 999 ne kadar olduguna dikkat edin yoksa olmayabilir Smile deneyin ben henüz denemedim çünkü hakkım olmayanı almak istemiorm Smile mümkünse cypherda yapmaın ben o servardaım Smile

Para arttırma mumkun ama goruntude. Arttırdıgın parayı kullanamazsın. Yoksa ne olurdu bu oyunun hali

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - cinos42 - 21-08-2009

(21-08-2009, 09:26 PM)Admin yazdı:
(21-08-2009, 09:12 PM)selim123 yazdı: arkadaşlar cheat engine kullanmak zor deil

Para arttırma mumkun ama goruntude. Arttırdıgın parayı kullanamazsın. Yoksa ne olurdu bu oyunun hali

evet ama ex buq olmuo ve item takmada Smile ko da kxp fln açlıo die o kdrda eziq sanmayın derim bence Smile tuncay bey md5 cracker ve c++ biliyormusnz?

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - Admin - 21-08-2009

(21-08-2009, 09:33 PM)cinos42 yazdı:
(21-08-2009, 09:26 PM)Admin yazdı:

evet ama ex buq olmuo ve item takmada Smile ko da kxp fln açlıo die o kdrda eziq sanmayın derim bence Smile tuncay bey md5 cracker ve c++ biliyormusnz?

md5 crackle konumusuzn bir ilgisi yok hatta alakası yok. googldan crack yada hack yazıp acılan sayfalardan edindiginiz kelimesel bilgiler ile olmuyor bu işler.

Konu hakkında bilginiz yok ise yorum yapmayın teorim hala gecerldir Wink

RE: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] - kurtcuk - 22-08-2009

tuncay abi hangi programı kullanıosun vb mi c++ mı hangisiyse bi link koysan Smile
bizde indirsek kullansak vbyi bulamıyorumSad
vb kullanmayı biliom amaSmile