![]() |
|
Hacklendime Yanıt - Yazdırılabilir Sürüm +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu: Hacklendime Yanıt (/showthread.php?tid=169) |
Hacklendime Yanıt - Admin - 07-08-2009 11:27 AM hubbudunya Demişki : Alıntı:arkadaslar dün +1 reb shard +3 reb md +1 reb citin set 1 gb param soyulmustur .. bunu 3 haftalık bi emek sonucunda yapmıs olmakla beraber soyuldugumda kaybettigim paraya degil verdigim emege üzüldüm.. bu yazıyı yazdıgım zaman eminim ertesi güne banlanıcam ama sizler icin söylemek istiyorum.. BENİM EN BASINDAN BERİ GÜVENDİGİM VE TÜM PROGRAMLARIMI İNDİRDİGİM BU SİTE BENİM SOYULMAMIN TEK SUCLUSUDUR..bilgisayarımı sadece knight icin kullanmakla beraber bilgisayarımdaki tüm mevcut programlar asiturkten indirdigim programlardır.. bakın bu kospları hazırlayan tuncay abi dediginiz sahıs bir yazılımcı bir hacker dır.. hic düsündünüzmü bu kodları hazırlayan insan virüs taramalarında gözükmeyen kelogger yapar die... ben en baslarda habire taratıodum son zamanlarda taratmayı bıraktım ve nerdeyse tüm programları indirdim .. simdi onun bedelini ödüyorum.. BU BİR KARALAMA KAMPANYASI DEGİLDİR.. TUNCAY ABİ DEDİKLERİ SAHISDAN BEKLEDIGIM BENI BANLAMAK YERINE BU DURUMU ACIKLAMASI ... bu sizlere yapılmasının borc olarak bildigim bir uyarıydı... Eger sizde bazı seylerin bedelini ödemek istemiyorsanız bu yazıya kulak verin ... saygılarımla... hubbudunya arkadasımızın yukarda yazdıklarını dikkatlice okudunuz. Şimdi gelelim açıklamaya; 1. Öncelikle sunu bilmelisiniz ki ben knight online oynamayı bırakalı 2 sene oldu. Şuan oyunla olan tek irtibatım Koxp ları denemek için kullandıgım lvl 50 ile 60 arası ezik charlardır. Bunu Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLdede belirtmiştim. 2. Ben bu aralar koxp yapmıyorum en son 1738 icin 1 koxp ve 1 hacking tools yapmıştım ve sanırım hubbudunya arkadasımızla bir alakası yoktur bunun. 3. Farkttiyseniz her indirdiginiz koxpta Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL reklamı veya Tuncay ismi geçmiyor. Ayrıca dikkat ederseniz bizi uzun suredir takip edenler bilir site girişinde yada uyelik sözleşmesinde şu ibare geçer "Yayinlanmis olan programlar dogrudan yayimcilarinin sitelerinden toplanarak birlestirilmistir. Hicbir ilave veya ek eklenmemistir.". Anladıgınız uzere çoğu koxpun yapımcısı ben degilim. 4. Bu forum amacı "Bu siteden hiçbir gelirim yada çıkarım yoktur tamamen hobi amaçlı hazırlanmıştır. Amacın diger abuk subuk forumlardan trojan yada zarar verici virusleri engellemek için yanlız benim denetimimde olan bir forum oluşturmaktır." şeklinde belirtilmiştir. 5.Şahsen ben hubbudunya arkadasımızın hacklendigine pek inanmıyorum. Muhtemelen diger forumlardan gelen bir misafirimiz yada heyecan arayan birisi. Sebebi ise farkettiyseniz bu karalama yazısından başka bir mesaj yada koxplar icin herhangibi bir yorum yazmamış olması. 6. Her ihtimale karşı bu arkadasımız hacklenmiş ise bile bu hackin sebebi bu siteden indirilen herhangibi program olamaz cunku bu sitede yayınlanan hicbir koxp beni aşamaz. Bu böyle biline. hubbudunya arkadasımınız Internet Explorer yada Firefoxtan girmiş oldugu forum sitelerinin listesini merak etmiyorda değilim. Sonuç olarak; Bana guvenen guvensin guvenmeye guvendigi yere gitsin. Ayrıca böyle kafasına birseyler takılan olursa Bilgi Yardım ve Destek bölümüne konu açarak durumunu bildirsin. EK OLARAK repenver64 ve kolayi011 provakotor elemanlara cevap; Yok darkvane +7 istemişim item istemişim kendini zor kurtarmış. Gizli virusmuş bilmem neymiş... Öncelikle; İtemizi boşver ver herseyinizle kaç parasınız soyleyin parasını verip alıveriyim. Bu oyunu oynamadıgımı soylemiştim ama hala hacklediniz diyebiliyorsanız, bende diyorumki herseyinizle kac parasınız söyleyin fiyatınızı ? Sizin gb dediginiz seyi maradonda zekat dagıtan adamdım. Sanırım bazıları beni ortaokula giden babalarından aldıgı harclıkla okulu kırıp cafeye giden sumuklulerden zannediyor. Unutmayın yasım 27, koxp indirip bu oyunu oynayan cogu 12-18 yaslarındaki cocukların ekmege pepe dedikleri donemde bıraktıgım bir oyun. Oyuna yeni baslayanlara yada guvenebilecekleri bir mekanları olsun diye hicbir cıkar gudulmeden yapılmıs bir sitedir burası. Kafamı sikik bir oyun için bozmayın, giren hem şemsiyeyide benden bilmeyin. Saygılar Tuncay RE: Hacklendime Yanıt - niyur - 07-08-2009 12:25 PM meyve veren ağaç tabii ki taşlanacak!!!!!!!!!!!! RE: Hacklendime Yanıt - osman554 - 07-08-2009 12:57 PM Tuncay Abi Ben Sana Sonsuz Katılıyorum ... Başka Forum Sitelerinden Karalamaya Gelmiş Arkadaş Bence ...(Çekemiyolar )Ve Bu Arkadaşın Hiçbir Sölediğine Katılmıyorum ... Tuncay Abinin Paylaştığı Hiçbir Koxpta Trojan ve Keylogger Yokve Hiç Görmedim... Olsa Bile Koxp Yapımında Ortaya Çıkmış Zararsız Virüsler Var ... Saygılarımla .... RE: Hacklendime Yanıt - KrALLeR - 07-08-2009 02:25 PM Bilki Sadece Soyulan Sen Değilsin Önceden Bu Koxplar Yoktu Sadece Heaven Fire Dediğimiz K2 nin Yaptığı Koxp Vardı Ozaman Nasıl Soyuluyordu Adamlar ?? Şunu Bilki Gm Koxp İle Gördümü Ya Charını Bannedler.. Yada Charını Soyar. Bunu Googlede Araştırmanı Tercih Ederim Veya Uskoda Krallar Bunu Daha İyi Bilir. Onlara Sorabilirsin ! Burada Kimseyi Suçlamaya Hakkın yok ! RE: Hacklendime Yanıt - Admin - 07-08-2009 03:52 PM Heaven Fire de Soyulmayı bilemem ancak banlanma riski vardır RE: Hacklendime Yanıt - Admin - 07-08-2009 04:33 PM (07-08-2009 04:01 PM)hubbudunya Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLBURASI DESTEK-BİLGİLENDİRME BÖLÜMÜ OLDUGU İCİN BİR SORU DAHA SORMAK İSTİYORUM.. TUNCAY ABİ SİZ DEMİSTİNİZKİ "3. Farkttiyseniz her indirdiginiz koxpta Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL reklamı veya Tuncay ismi geçmiyor. Ayrıca dikkat ederseniz bizi uzun suredir takip edenler bilir site girişinde yada uyelik sözleşmesinde şu ibare geçer "Yayinlanmis olan programlar dogrudan yayimcilarinin sitelerinden toplanarak birlestirilmistir. Hicbir ilave veya ek eklenmemistir.". Anladıgınız uzere çoğu koxpun yapımcısı ben degilim." YANİ DOGRUDAN BASKA YAPIMCILARDAN GELİYOR AMA SİZ TARATIYORSUNUZ.. VİRÜS TOTALINDA YANILMA PAYI VAR ANCAK BU PROGRAMLARI ALDIGINIZ SİTENİN SİZİN İCİN HERHANGİ BİR REFERANS OLMASI GEREKMEZMİ ?? tesekkürler... Sorunu bir ornekle anlatıyım; KoxpTurkeyKoxp'u bilrisiniz. Uzunca bir sure sorunsuz koxp oldu. Ancak bir versiyonunda Koxp.exe yine temizdi taramalar temiz oldugu yonundeydi. Ancak bypass icin kullanılan Bypass.kxp dikkatimi cekti ve tarattım içinden Farklı bir Trojan cıktı. Koxpu claıştırdım ve system32 klasorune ve document setting icine Ekran goruntusunu alan ve kullanıcı adı ve şifresini mail gonderen bir keylog daha cıktı. Koxpun yapımcısı Aster ile temasa gecmeye calışşamda ulaşamadım. Ve formuna DUYURU notu yazdım. Ne hikmettir o anda Link Aster tarafından kaldırıldı. Sonraki versiyonlarda aynı trojan gorulmedi. Aynı koxp yuzlerce kişi kullandı (dosya.tc sitesinde 2500 download hiti mevcuttu) coguda sizin gibi tarama yaptı ve "Ooo super" "Manyak Çalışıyor" gibi yorumlarda bulundu. Merakımdan soruyorum kaçınız .kxp uzantılı bypass dosyalarını taradı ? Tahminimce aklınıza bile gelmemiştir ama benim aklıma geldi ve o koxpun dagıtımını durdurdum bundan sonrada sutten cıkmış ak kaşık gibi koxp yapsada burada yerini almayacak o LAMER ASTER'in koxpları. Herneyse şimdi ben bu siteyi referans almam dogrumu olurmu? Bu sitede REFERANS benim. O yuzden her koxp herkesden yada her taramadan geçse bile benden gecip burda yerini alamaz. Dupe konusuna gelince "suan dupe var" şeklinde duyum aldım. Başkada konu hakkında bilgim yoktur. RE: Hacklendime Yanıt - cellat___1 - 07-08-2009 06:48 PM Bu siteden indirdiğim koxplarda virüse rastlamadım . senin soyulma nedenin bu siteyle alakası olamas . farklı sitelere girmişsindir . bide tavsiyem şifrelerinizi haftada bir değiştirmenis . bye. RE: Hacklendime Yanıt - burhan - 07-08-2009 11:09 PM Admine tesekkur ediyorum yukarıdaki karalama kanpanyasına cok guzel bir cevap vermiş biz bu site siyah beyaz ikende burdaydık yesil beyaz oldu yine burdayız. Diger sitelerden alınan hersey cogu trojanlı bi **** yaramaz. Admin abimiz acıklamasında bizi kurtarmak icin bu siteyi yaptını ve oyun oynamadını belirtmiş bizi dusundugu icin tekrar tesekkur ediyorum.... saygılarımla
RE: Hacklendime Yanıt - Crueljan - 07-08-2009 11:45 PM ben haveinfire den hack yedim hemde 2 char aynı anda patladı bide k2 nin cıkardıgı koxp dıyorlardı RE: Hacklendime Yanıt - pitonslams - 08-08-2009 03:25 PM Ya bence bu site en iiyi koxp sitesi hubbudunya da belki bi anlık soyulma duygusuyla bu siteyi günah kecisi secmis olabilir !! bence ögrenmesi gereken daha cok sey var mesela virüs programlarını kullanmayı bilmesi lazım bu arada dupe var diye bende duydum eger böyle bisey varsa tuncay abi bu konuda da bi gelisme yasatabilirmi ?
|