Değerlendir:
  • 4 Oy - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
Yazar Mesaj
shewki1903
Kayıtsız

RE: ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
(19-11-2010 04:09 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(19-11-2010 02:42 AM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLsayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...

Soacs 64 bit versiyonu varmış bir dene. 64 bit kullanmadıgım icin deniyemem suan. birde dosyayı indirince virsu taramasında geçir guvenilir bulmaz isen deneme cunku benim uploadım degil ALINTI dır. umarım calısır.

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL

biliyorum bu linki tuncay abi adam yapmış ama çalışmıyor,sen bi öneride bulunamazmısın bütün windows7 64 biti olanlar bu sorunu yaşıyor
19-11-2010 07:37 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
(19-11-2010 07:37 PM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(19-11-2010 04:09 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(19-11-2010 02:42 AM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLsayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...

Soacs 64 bit versiyonu varmış bir dene. 64 bit kullanmadıgım icin deniyemem suan. birde dosyayı indirince virsu taramasında geçir guvenilir bulmaz isen deneme cunku benim uploadım degil ALINTI dır. umarım calısır.

biliyorum bu linki tuncay abi adam yapmış ama çalışmıyor,sen bi öneride bulunamazmısın bütün windows7 64 biti olanlar bu sorunu yaşıyor

Yanlız bu oyunda degil cogu oyunda 64bit sıkıntısı oldugu icin 64bit kullanmadım. Araştırıyım denk gelirse paylasırım. Ama yinede sen 32bit bir sistem kurmanı oneririm. Ugrasmazsın bu tur sorunlarla o zaman

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
20-11-2010 12:50 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
shewki1903
Kayıtsız

(20-11-2010 12:50 AM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(19-11-2010 07:37 PM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL

Yanlız bu oyunda degil cogu oyunda 64bit sıkıntısı oldugu icin 64bit kullanmadım. Araştırıyım denk gelirse paylasırım. Ama yinede sen 32bit bir sistem kurmanı oneririm. Ugrasmazsın bu tur sorunlarla o zaman

abi bir oyun için tüm pc yi 32 bite çevirmek biraz saçma olur yinede sağol uğraştığın için inşallah birşey bulursun bütün herkeste aynı sorun valla Sad
20-11-2010 01:54 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
utkucum123
Kayıtsız

rar şifresi ney
25-11-2010 08:22 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

Kardes ben indirdimde Cok yawaş qirir oyuna sbebi ne?
28-11-2010 12:25 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

HeLaL oLsun Big GrinBig Grin GüzeL oLsun Düz oLsnTongue
(25-11-2010 08:22 PM)utkucum123 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLrar şifresi ney

Pcxmaster.com
06-12-2010 08:30 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir