|
ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
|
| Yazar |
Mesaj |
shewki1903
Kayıtsız
|
RE: ßy-KrALLeR ●» En iyi 1299 Client + Tüm Parçaları + A'dan Z'ye Tüm Patchlar
(19-11-2010 04:09 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL (19-11-2010 02:42 AM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLsayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...
Soacs 64 bit versiyonu varmış bir dene. 64 bit kullanmadıgım icin deniyemem suan. birde dosyayı indirince virsu taramasında geçir guvenilir bulmaz isen deneme cunku benim uploadım degil ALINTI dır. umarım calısır.
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
biliyorum bu linki tuncay abi adam yapmış ama çalışmıyor,sen bi öneride bulunamazmısın bütün windows7 64 biti olanlar bu sorunu yaşıyor
|
|
| 19-11-2010 07:37 PM |
|
Teşekkür Edenler: | |
|
|
shewki1903
Kayıtsız
|
(20-11-2010 12:50 AM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL (19-11-2010 07:37 PM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL (19-11-2010 04:09 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL (19-11-2010 02:42 AM)shewki1903 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLsayın asiturk adminleri ve sayın kullanıcılar size gerçekten önemli bir soru soracağım bu sorunun cevabını kimse bulamadı benim bilgisayarım windows7 ve 64 bit ben turkkoyu yükledim sorunsuz bir biçimde ancak oyunda launchere basıp açmaya çalıştığımda soac.s hata veriyor ve oyun açılmıyor sakın oyun bozuk virüs var demeyin bütün windows7 64 bit kullananlarda bu sorun var bu sorunun çözümünü nasıl bulabilirim bulabilen olursa gerçekten helal olsun derim kolay gelsin iyi forumlar...
Soacs 64 bit versiyonu varmış bir dene. 64 bit kullanmadıgım icin deniyemem suan. birde dosyayı indirince virsu taramasında geçir guvenilir bulmaz isen deneme cunku benim uploadım degil ALINTI dır. umarım calısır.
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
biliyorum bu linki tuncay abi adam yapmış ama çalışmıyor,sen bi öneride bulunamazmısın bütün windows7 64 biti olanlar bu sorunu yaşıyor
Yanlız bu oyunda degil cogu oyunda 64bit sıkıntısı oldugu icin 64bit kullanmadım. Araştırıyım denk gelirse paylasırım. Ama yinede sen 32bit bir sistem kurmanı oneririm. Ugrasmazsın bu tur sorunlarla o zaman
abi bir oyun için tüm pc yi 32 bite çevirmek biraz saçma olur yinede sağol uğraştığın için inşallah birşey bulursun bütün herkeste aynı sorun valla
|
|
| 20-11-2010 01:54 AM |
|
|
utkucum123
Kayıtsız
|
rar şifresi ney
|
|
| 25-11-2010 08:22 PM |
|
|
aLeRJii
Kayıtsız
|
Kardes ben indirdimde Cok yawaş qirir oyuna sbebi ne?
|
|
| 28-11-2010 12:25 PM |
|
|
aLeRJii
Kayıtsız
|
HeLaL oLsun   GüzeL oLsun Düz oLsn 
(25-11-2010 08:22 PM)utkucum123 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLrar şifresi ney
Pcxmaster.com
|
|
| 06-12-2010 08:30 PM |
|
|
Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir