• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.3/5 - 57 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KO HeavenFire Son Sürüm
Konu Görünümü
Yok virüs felan.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kobot 1802 ne zaman cıkcak tuncay abi

Yukarı Git
turkiyem 
Arkadaslar arastirdıim buldum kendi sitesindede yaziyor vista ve windows7 de hf yi acamayanlar için..
Knight online>ozellikler>Uyumluluktan xp sp2 ye gore ayarlayin...Hf yi de ayni şekilde ayarlayin...
loader>ozellikler>uyumluluk xp sp2....sorunsuz calisacaktir birde..Eger olmadysa uac yi kapatin(Başlat>çaliştir>msconfig yazın..Ordan araçlar(tools) menusunden uac'i kapatin'a tıklatın ve başlatma deyin..Sonra pc ye res atın.Olacaktir. tekrar calistirmak istiyorsaniz ayni yollari izleyip uac'yi çaliştir'a tiklatin.UAC=Kullanici hesabi denetimi.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ABİLERİMİ KIZDIRDIM BANLANDIM ÖZUR DILERIM

Yukarı Git
ban ykmu hakkatten bunda

Yukarı Git
tuncay kardes kobot ne zaman cıkcak

Yukarı Git
tuncay abi ndn beni msn engelledin ?

Yukarı Git
Peqii ßunda MuLtiCLient Warmı Yha AciLL Cewap pLs!!!

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: