• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.6/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: USKO Black Tema
Konu Görünümü
(28-09-2009, 07:43 PM)ahmet1246 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Alıntı:Gönderen cinos42 - Dün 11:27 PM
Gusel Olmus sikilmistik artik deişiklik sart Big Grin baska temalarda olursa cesitli daha gusel olur

burdaki
Alıntı:sikilmistik artik
bu kelime sence uygun mu lütfen dikkat edelim
bir de vip üyesi olcan Tongue

Ahmetcim Senin icin fesat ise ben ne yapa bilirim kardesim admin demekki benim kelimemi yasaklamamis demekki benin ne demek istediqimi anlamıs sen de o kapasite olmadiqi icin heralde anlamadin nese iyi forumlar
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Tmm byler dalganıza bakın alla alla

Cevapla Yukarı Git
Saolun yaw Ben Sizi Seviyor€€€€€€€€€
[/b]Sen Beni Tanıyorsun Ama Ne kadar Tanıyorsun Beynini Araştır Bakalım Öz Geçmişin Beni Tanıya bilcek Mi ! MyNameİsJOK€R

Cevapla Yukarı Git
Tesekkürler Arayıp duruodum Smile
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
güzel bi paylasım saoLaSn

Cevapla Yukarı Git
(29-09-2009, 02:53 PM)F4LC4T4 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(29-09-2009, 09:39 AM)haggar yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(28-09-2009, 11:53 PM)F4LC4T4 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(28-09-2009, 10:01 PM)ahmet1246 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ama dikkat edilmesi lazım değil mi daha temiz bir forum için

kardeşim bu kelimeyi nereye çekersen oraya giderr sninde aklın ordaki direk bu şekilde yorumluonBig Grin
ahmet1246 gelipde temiz forum tantanası yapma senin virüslü link koyduğunu biliriz

pff :/ tartışmak için gelmişsin foruma ne kadar hastalıklı bi ruh hali :/

hastalıklı olan ben deyilim tmmı bu adam emeyi ile bişi yapmıyor virüs koyuyor sende burda bilipbilmeden post kasmak için konuşuon

Gereksız bır TArtısma konusu arkdasımız sadece ıların yerıne i kullanmus umarm ıstıyerek olmamıstır !
2 KiSiNin OyNaDıGı ChaR ChaR DEgılDiR ! Smile
Biri MaliCe ATaR BiRi SpIkE aTaR MAGeLeR OnDaN YaTAR
+80 AsaS TAn KorkMam +80 WaRioRDan KoRkTuGum KaDaR
Ben AsaSa AsaS DeMeM AsaS Benı KeSmeDıkCe
Ben KuLeYe KuLe DemEm KaFam GuZeL OluP İçErİ GiRMeD!kCe xD
BeN PriesTe KuFReTmEm Beni 4 TaŞa ReZLeMeDİkCe xD
[/code]

Cevapla Yukarı Git
bosuna tartismayalim

Cevapla Yukarı Git
Süper calişiyor ban flnde yok sadece her beyaz oluyo o nu beyenmedim düzeltiresniz sevinirim

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi siyah temeda sıktı artık kulanıom ben nezamndır daha başka yapa bileirsen yaposan iyi olur siyah teme gibi olsun ama renk degişik galatasaray yap sarı kırmsızı fenerlilere fener yaparsan cok iyi olu r

Cevapla Yukarı Git
Güzel olmuş tuncay Abi Eline Sağlık.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: