• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
Tuncay abi ben çalıştıramadım !
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
Staff
(30-08-2010, 03:43 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay abi ben çalıştıramadım !

zip icindeki dosyaları ko klasorune at. Asiturk MC yi calıstır. sorunsuz calısıyor osman

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
**VIRUSLU LINK BANNED***

Yukarı Git
Tuncay Abi, Sizin Exeden Giriyorum Oyuna. 2. charı Launcherdan Giriyorum Starta tıkladığımda APR ile ilgili birşeyler cıkıyor ve 1 charı oyundan atıyor
nasıl düzelcek ?

Yukarı Git
Trojan.Agent var içinde bence kullanmayın

Yukarı Git
Staff
(05-10-2010, 10:35 PM)sinyal187 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Trojan.Agent var içinde bence kullanmayın

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

nerde ?

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi