• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
off neden çalılmıyo!!!
1/3 baypass tamamlandı dio sonrası yok
(21-01-2011, 11:39 PM)asiturkman yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]maalesef hiçbiri de çalışmıyor en azından bende çalışmıyor
hepsunu tekrar deniyeceğim bakalım

kardeş hepimizde çalışmıyo Sad

Yukarı Git
(21-01-2011, 11:49 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Çalışmıyor...

WaLLa Bende Çalıştıda sizi blmem Ama ilkinde çalısmadı kapadm actm pcyi oldu.!

Yukarı Git
kardes asitürk multiclient 1/1 olu 2/2 olmuo normal knıghtonline client acılıo yrdm pls ++++++reb

Yukarı Git
exe ve dll dosyasını knight klasörüne atın gerisi otomatik başka bi ayara gerek yok sadece iki dosyayı atın

Yukarı Git
BEYLER MULTİ CLİER YERİNE PROBOT İNDİRİN ONUN MULTİSİYLE PC NİZ NEKADAR KALDIRSA AÇABİLİRSİNİZ!!!!

Yukarı Git
(22-01-2011, 02:02 PM)ksk.ozi35 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]BEYLER MULTİ CLİER YERİNE PROBOT İNDİRİN ONUN MULTİSİYLE PC NİZ NEKADAR KALDIRSA AÇABİLİRSİNİZ!!!!

usta probot sakat bana multi lazim sadece..

Yukarı Git
(22-01-2011, 12:22 PM)By_Coder yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(21-01-2011, 11:49 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Çalışmıyor...

WaLLa Bende Çalıştıda sizi blmem Ama ilkinde çalısmadı kapadm actm pcyi oldu.!

Benim işletim sistemim W7 denedim çalışmıyor kardeş. 1\3 Bypass tamamlandı diyor arkadaşların dediği gibi. Bekliyorum artık bir çözüm bulunur buna.
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
Staff
2 multiyi kullanın
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
hiç kimse kullanmasın bunu ben bi açtım çar soyuldu

Yukarı Git
çalışmıyrrrrSad(((((((( admın ılgılen lutfen Sad

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi