• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Multi şart tabi . Okçularda çalışıyor magede tamam wariroda tamam saylır ama priesti çalıştıramadım Sad(

Yukarı Git
bende Pride deniyorum olmuyor ..

1500 bff bide ac ayarlıyorum hep failed veriyor...

2898 Using skill 212657 on terget 0. diyor

ne ac ne bff nede heaL atıyor abi yardım et ???

Yukarı Git
(23-01-2011, 06:14 PM)dragon0625 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Multi şart tabi . Okçularda çalışıyor magede tamam wariroda tamam saylır ama priesti çalıştıramadım Sad(

yapablrsen anlat kardes tsk ler smdıden atak pri ve warior lzm bnada

Yukarı Git
Priesti çalıştırabilen varmı ??? Her cLass çalışıyor ama smartpriest çalışmıyor...
Atak priest de çalışıyor sadece heal + buf + ac ...vs atmıyor
458F i beklemekten başka çare yok sanırım ^_^

Yukarı Git
(23-01-2011, 06:19 PM)dragon0625 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Priesti çalıştırabilen varmı ??? Her cLass çalışıyor ama smartpriest çalışmıyor...
Atak priest de çalışıyor sadece heal + buf + ac ...vs atmıyor
458F i beklemekten başka çare yok sanırım ^_^

eet işte heal fln atması lzm .) tam ex kasmaya basladm kbt gitti .D

Yukarı Git
Arkadslar Koxp u indirdim calısıyor fakat bi sorum var koxpu calıstırdıgım zaman nerdeyse 2 dk bi rpr gidio calıstırdm anda dahi direk rpr gidio bi türlü çözemedim bi kac defa böle rpr gidince hata veriyor ooyunu kapatıyor bundan onceki versiyonu gayat güzel kullanıyordum fakat bi türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim birde yeni sil kodlarını nerden bulabilirm. mana hp vs.

Yukarı Git
(23-01-2011, 08:55 PM)opsst yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadslar Koxp u indirdim calısıyor fakat bi sorum var koxpu calıstırdıgım zaman nerdeyse 2 dk bi rpr gidio calıstırdm anda dahi direk rpr gidio bi türlü çözemedim bi kac defa böle rpr gidince hata veriyor ooyunu kapatıyor bundan onceki versiyonu gayat güzel kullanıyordum fakat bi türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim birde yeni sil kodlarını nerden bulabilirm. mana hp vs.

biz sabahdan beri ne knusuorz guzel kardesm Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Yukarı Git
(23-01-2011, 08:57 PM)turkay06 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(23-01-2011, 08:55 PM)opsst yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadslar Koxp u indirdim calısıyor fakat bi sorum var koxpu calıstırdıgım zaman nerdeyse 2 dk bi rpr gidio calıstırdm anda dahi direk rpr gidio bi türlü çözemedim bi kac defa böle rpr gidince hata veriyor ooyunu kapatıyor bundan onceki versiyonu gayat güzel kullanıyordum fakat bi türlü çözemedim. yardımcı olursanız sevinirim birde yeni sil kodlarını nerden bulabilirm. mana hp vs.

Çözümü Yokmu peki bunu..

Yukarı Git
(23-01-2011, 09:34 PM)opsst yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(23-01-2011, 08:57 PM)turkay06 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Çözümü Yokmu peki bunu..

simdilk yok olnca tuncay abi yayınlar ztn

Yukarı Git
(23-01-2011, 05:44 PM)turkay06 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(23-01-2011, 05:22 PM)axeman yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nimdolfin!!! notepad değiştirmek [ESCAPE] yazmak NoPriest= 00000000 IfRepair= 00000000 ve oynayabilirsiniz Smile)

bunları yapdkdan sonra calısıyormu ?? prinin heal atmsı fln
tmm oldu kardes saol Smile

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: