• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
çok saol hemen deniyecem

Cevapla Yukarı Git
error 206 diyor ve kospu acmıyor nedeni ne acaba

knight via luncher diyor simdide

Cevapla Yukarı Git
execute launcher via hatasını werior napacam

Cevapla Yukarı Git
ben yaklaşık 2 senedir bu koxpu kullanıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım ama uyarı yazmışsınız bu artık soyulabilir demek mi ?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(11-09-2012, 06:20 PM)batuhan06 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben yaklaşık 2 senedir bu koxpu kullanıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım ama uyarı yazmışsınız bu artık soyulabilir demek mi ?

Guzel koxp ancak bu koxpun eski ismi prokoxp ve programcısı farklı biri iken guvelirdi. Daha sonra programın ismi ve programcısı degiştigi icin sıkıntı yaratırsa mesuliyet kabul etmemek için uyarı ekledim. Kullanınca soyulursun anlamında deil o dikkat. iyi forumlar Wink
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
YA ben indirdm ama talimatları da yerine getirdim genede açılmadı Benim bilgisayarım Windows Xp 32 bit nasıl kurulacağını anlatabilirmisiniz lütfen.

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cevapla Yukarı Git
1923 te de calısıor mu??

Cevapla Yukarı Git
update faıl dıyor admın ?? nasıl cozecegız veya bana kullanabılecegım bır multı lınkı atarmıın acıl lasım

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi