• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
koxp sorunsuz olarak çalışıyor yalnız artık third party tools hatası vermeye başladı bunun için bir çözüm gelecek mi acaba?

Cevapla Yukarı Git
teşekkürler ama nereye ne yazacağımısı acıklarsan daha güsel olcak.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
hacı elinize sağlık güzel paylasım ama calıstıramadm yaratığı secio ama ok atmıor. oto kutuyu secincede hata werio ya da direk oyundan atıo koxp acıkduruo öle yardım ederseniz sewinirim.
kolay gelsnnnnn

Cevapla Yukarı Git
Staff
(07-08-2009, 08:07 PM)buqra006 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hacı elinize sağlık güzel paylasım ama calıstıramadm yaratığı secio ama ok atmıor. oto kutuyu secincede hata werio ya da direk oyundan atıo koxp acıkduruo öle yardım ederseniz sewinirim.
kolay gelsnnnnn

Oto kutu yanlızca vistada calısır. Atakta sroun yok sahsıma denenmiştir.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
bişey söylicemde bu kopsun ıcınde multı clıent yok

Cevapla Yukarı Git
Staff
(08-08-2009, 01:22 PM)scorpion yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bişey söylicemde bu kopsun ıcınde multı clıent yok

Ama formumuzda var
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
link nerde göremiyorum Big Grin

Cevapla Yukarı Git
Staff
(08-08-2009, 01:57 PM)macoali01 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]link nerde göremiyorum Big Grin

Onuda goremiyorsan hiç gormesende olur.

Cevapla Yukarı Git
sdsdsdsdsdsdsdsd
çalışmıo
bişey söylicemde bu kopsun ıcınde multı clıent yok

Cevapla Yukarı Git
koxp çalısıo herşey güzel kutuda topluyo ama dc verdirio bunun bi yolu yokmu dc vermemesi için :S

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi