Aktif Üye
Yorumları: 44
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
beyler bana acil bdw de çalışan 1745 koxp lazım ltfn tuncay abi bi bak indirmediğim k0ps kalmadı hiç biri çalışmıyor fırmu bütün kopsşarını indiridm
Aktif Üye
Yorumları: 15
Teşekkür Puanı:
0
third party tools alıorum yardım :S:S::S
Yeni Üye
Yorumları: 4
Teşekkür Puanı:
0
yha tuncay abi kızma banada diyosun tasktaki bilmem ne 6 basamaklı sayıyı yaz yani bunu bilen var bilmiyen var adam gibi şunu açıklasan daha mutlu olacaz !1!!!!!! bak konyalısın bende konya/ereğli liyim lütfen yapma gözünü seviyim yha ( tuna_6_8@example.com ) lütfen bi yardımcı olun şu task olayını bi anlatın yha !!!
Aktif Üye
Yorumları: 44
Teşekkür Puanı:
0
ya k0pz açılıyor ama ayar yapamıyorum tıklanmıyor starta basıyorum ilk önce oyunu çalıştırın diyo ama ben oyundayım zaten:S
Yeni Üye
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
uygulama hatası alıorum neden acaba ?
Yeni Üye
Yorumları: 7
Teşekkür Puanı:
0
Deli gıbı çalısıyo saol bu arada xpde calıstırdım [/i]
Yeni Üye
Yorumları: 10
Teşekkür Puanı:
0
24-08-2009, 10:48 PM
(Son Düzenleme: 24-08-2009, 10:50 PM, Düzenleyen: meto495.)
arkadaşlar çok basit ilk önce Multi Clienti İndiriyoruz.Sonrada prokoxp u indirioyuz xp için multi client zipin içindeki dosyalrı knight onlinenin içine atıoruz.prokoxp zip nin içineki dosyalarıda içine atıyoruz knight onlinenin.ilk öncede multi client ile oyuna giriyoruz oyuna girdikten sonara prokoxpu açıyoruz bi bakıyoruzki knight onlinenin ismi dğişmiş orda sayı olcak o sayılır kopsa yazacaksınız knigt online clienti silip oradaki rakamları yzakcaksınız.starta tıkla ve olmuş sayılır.
çok basit bir yontem ama sık sık dc yiy o ilk önce dc yemiyo sonradan dc manyağı oluyoruz.
xd zazazaza kızlar burada
Yeni Üye
Yorumları: 7
Teşekkür Puanı:
0
24-08-2009, 11:16 PM
(Son Düzenleme: 24-08-2009, 11:23 PM, Düzenleyen: Admin.)
C:\WINDOWS\Minidump klasörünün içindeki herşeyi silin.
Gizli dosya ise gizli dosyaları gösteri işaretleyin. Hepsini silin.
MultiClient.rar dan çıkan dosyaları İlk önce KnightOnline klasörüne kopyalayın. Multiclient.exe ye çift tıklayıp Go butonuna tıklayın Ko ya girin..
multi ile oyuna girin oto bypass yapar oyuna girdikten sonra koxpu acın.
Yeni Üye
Yorumları: 10
Teşekkür Puanı:
0
anlattığınız yöntemi bilmioduk war yha TPT alıoz olm