20-09-2009, 02:47 PM
eed arkadaşlar doğru kısmen . hf kullananlar ban yemio.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
|
Konuyu Oyla:
Title: Oto Ban KnightOnline Acıklama !!
Konu Görünümü |
(20-09-2009, 05:15 PM)wortex75 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaşlar ben 2 hafdadır knight onlineye girmiyom cypherde 2 çharımda banned yedi biri 78 biri 74 belki tanırsınız bernisss ve warofnerves her neyse oto banned mi war bilgilendirerseniz sevinirim ona göre yeni çhar kascam şimdiden teşekkürler herkezin bayramını kutluyorum by
kaçıncı banın bu
(21-09-2009, 05:02 PM)enesen3 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaşlar 24 saatlik banlardan bir tanesinide ben yedim araştırdım ama multiClientin içindeki bi şeyden kaynaklanıyormuş ben multisiz koxp yani oto bypass lı koxpla giriyorm mesela koxpgame koxpda ban yememdim ama çarım soyuldu keyloq var. ben o koxpa güvenip çarımı o koxpla acıyorm adamlar Kul hakkı yiyor KoxpGame kullanmayalım arkadaşlar.
(21-09-2009, 05:13 PM)fethiyeli48 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yanlışın var kardeş kobottan kaynaklanıyor denenmiğştir 100%100 garanti veriyorum 2 çar açtım 2 side KoxpGame ban fln yemedi fakat kobot açtım oto kutu açıktı koşarak kutu topluyor ondan kaynaklanan bi nedenden yiyor her kobot açtıgımda yiyorum(21-09-2009, 05:02 PM)enesen3 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaşlar 24 saatlik banlardan bir tanesinide ben yedim araştırdım ama multiClientin içindeki bi şeyden kaynaklanıyormuş ben multisiz koxp yani oto bypass lı koxpla giriyorm mesela koxpgame koxpda ban yememdim ama çarım soyuldu keyloq var. ben o koxpa güvenip çarımı o koxpla acıyorm adamlar Kul hakkı yiyor KoxpGame kullanmayalım arkadaşlar.
Arkadas Haklı Benimde Charım Soyuldu No Koxp Game !!
(21-09-2009, 05:37 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]KoAutoBot da yiyorum Bende evet Ona KatıLıyorum Yukarda Arkadaş Doğru Acıklama Yapmış Multisiz Koxpgame ile kasıncada Charınız Soyuluyor Data Klasörünü oyunun İçinde Atınca Doqal olarak İnsan Süphelenior En basından Beri O yüzden KxpGame kuLlanacaksanız bile charınızdaki DeqerLi itemleri alıp öle kullanın Ve Koxpla işiniz kalmadıqında Format atıp Öle oyununuza Devam Edin.
Elden Gelen Sonucda Bi Hiç
(21-09-2009, 10:31 PM)vural95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yha adam apr tarafından tespit edilen oyuncular dio multi y le girsek bişe olmaz diecem ama yine verio
(21-09-2009, 10:55 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](21-09-2009, 10:31 PM)vural95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yha adam apr tarafından tespit edilen oyuncular dio multi y le girsek bişe olmaz diecem ama yine verio
yani multi falanda boşa şimdi.