• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
(21-09-2009, 06:04 PM)asdddd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardes ben bu oyunda kobolttan baska koxp kullanmak ıstemıyorum ecaba ne zaman couzlur bırde koboltta eskıden gm ayarı yapardık ctrl+0 la sımdı ole olmuyor onu nasıl yapacagız

Özelden Sorun Çözüldü.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(03-07-2009, 07:58 PM)baba333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben bunu 1738de çalıştırdım bi yöntemle ama illegal actvt hatası veriyo bu seferde :S

bu kobotta 24 saatlik ban yiyorum sebebı nedir acaba yardım edermisiniz kesinlikle keloger virüs var demiyorum bugune kadar bu siteden hiç ne keloger nede başka bi vürüs deng gelmedi lütfen yardım pls

Yukarı Git
(21-09-2009, 06:50 PM)ciks yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(03-07-2009, 07:58 PM)baba333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben bunu 1738de çalıştırdım bi yöntemle ama illegal actvt hatası veriyo bu seferde :S

bu kobotta 24 saatlik ban yiyorum sebebı nedir acaba yardım edermisiniz kesinlikle keloger virüs var demiyorum bugune kadar bu siteden hiç ne keloger nede başka bi vürüs deng gelmedi lütfen yardım pls

Bendede Böyle Bir Sorun Var. Yardım PLS!!!!!
Sayın Adminim KOAB' la ilgilenirmisiniz. Third Party Tools Hatası Buna Bağlı Olarak 24 Saat Banned. Çözüm Pls!!!
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
SAOL krdes bırde su oto bana cozum olursa cokm Mutlu olurumBig Grin[/u]

Yukarı Git
Oto loot nasıl yapılır ben açamadım bile daha bunu bir yardım lütfen?

Yukarı Git
yha kobot eslantda belirli lv deki hayvanlara dalıodu şimdi oda çok tpt werio napcas yhaa
Dağda üç Beş domuz SürüsüTutturmuş
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Yukarı Git
ßen Yeni Konu acmıoRm YetKim yoK ama Su koxpu buraya eKLeyim bi soRun oLmazsa**
Pus Açma
Marchant Açma
Anvil
Delosa geçiş
Hedef bilgileri(Koordinatları, size uzaklıgı, Yüzde olarak Hpsi ve ID si)
Ex hesaplayıcı ( kalan yaratık sayısını da hesaplar)
Aynı zamnada 3 Atak skili 5 Zamanlı Skill kullanma
% olarak Hp ve Mp pot kullanma
Süper Atak (Seri R)
Oto Minor
Lupine eyes
Partye oto Swift verme
Hedefi elle seçme
Hedefe koşma
Oto Wolf
Yaratık ölmeden diger yaratıga gecmez
Ayarlanabilir atak hızıyla hızınızı kedniniz belirleyin
Dilerseniz sadece Seçtiginiz yaratıga dalar
Sınırsız Gm ekleyerek Gm tarayabilirsiniz (Townu işaretlerseniz eger pmi açarsanız town atar)
Warrior Assaslar için Z+R+1 veya daha fazla combo seçenekleri ve istenirse sadece seçili yaratıga dalarak alan sınırlayabilirsiniz.
HF tarzında oto Heal,Buff,AC
Oto TS
Nation değiştirme
Chat sistemi
X-Y Koordinata Gitme
Manasız ve scrollsuz Priest Atack Skilleri
Manasız ve scrollsuz Warrior skilleri
Silinebilen SC ler :
Buff (960,1200,1500,2000,2500 bufflar)
AC (200,300,350 Acler)
Swift
Light Feet
Warrior Sprint
Wolf
Buff Scroll
Hide
Lupine Eyes

Yeni Gelen Özellikler:
Heryerden item kiralama
Heryerden Delos Hell Abbys e geçiş (2. serverda dahil)
Heryerden Krovaza geçiş
Heryerden Biffrosta geçiş
Heryerden Maradon a geçiş
1 Lvlde EMC veya Lufere geçiş
Wolfle kullanılabilen %10 atak arttırma
AC le kullanılabilen 60 defans arttırma

patch cıktıgında pointerları kendiniz değiştireceksiniz pointers.ini diye bir dosya gorceksiniz içini açıp o patche ait pointerları girdiğinizde ggkohacın güncellenmesini beklemeden kullanabilirsiniz...
1745 Pointerlar :
[Pointer]
ptrval=0xB8523C
dlgtrv=0xB86B24
keybpt=0xB86AEC
partyh=0xB86B10
pktbma=0xb86af0
sendfn=0x473fe0

download:
49 Oto Kutu Eklendi indir - Upload.gen.tr

Emeqe Sayqı eKsiK oLmasın...Heart

Yukarı Git
(17-09-2009, 07:49 PM)rap_boy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(17-09-2009, 05:11 PM)cossy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]iyide MuLtikoLar çaLışmıyorki 1747 1748 çıkarıyosunuz anLamıyorum :S
Koyduğun MuLticLient iLe Giriyorum oyuna Knight onLine cLient yazıyo yıne Eskiden 534543 falan sayı yazardı MuLticLient çalışırken. bunLar çaLışmıyo.

arkadaşım artık bu insanlar bıktı ya hala öğrenemediniz şu işi oyunun klasörüne 2 dosya atamıyorsanız 6 haneli sayıyı yazamıyorsanız siz gidin kendinizi denize atın bulunduğunuz yerde yoksa deniz göle atlayın oda yoksa kafanızı klozete sokup sifonu çekin bende xp 32 bit kullanıyorum ama paşalar gibi koxp kuruyorum siz ise çaba göstermek yerine burda ağlıyorsunuz birde ben anlatıcam
YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUN SONRA SORMAYIN TEKRAR TEKRAR
xp kullanıcıları için anlatıyorum
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] bu linkden multi clienti indir
daha sonra masa üstündeki knight online launcher kısa yoluna sağ tıkla özelliklere gir hedef bul a bas bir klasör açılacak indirdiğin rarlı dosyayı açılan klasör içine sürükle bırak sonra dosyaya sağtıkla buraya çıkar a bas 3 tane yeni dosya gelicek en alta "MultiClient" isimli dosyaya sağtıkla gönder üzerine gel ve oradan "masaüstü (kısayol oluştur)" u seç daha sonra açtığın bütün pencereleri kapat daha sonra [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] burdan koxp u indir masa üstüne çıkart masa üstünde oralarda bir yerde yeni yaptığımız "Kısayol MultiClient" var ona çift tıkla "go" ya bas oyun açılacak açıldıkdan sonra id şifre gir chara gir daha sonra indirdiğin koxp u aç ve oyuna dön charı biraz ilerlet yürüsün yani char yürürken F3 tuşuna basıyorsun ve koxpun hazır güle güle kas

dip not:
1)char yürürken sprint sw veya lf basıcammı diye sorma bukadar anlatımdan sonra söverim
2)charı netarafa doğru yürütücem diye sorma söverim
3)anlamadım deme söverim
4)hacı bu koxp ve multi çalışmıyor deme söverim
5)olmadı yapamadım deme söverim
6)bulunduğun yerde klozetde yoksa git monitorun üstüne sıç bokunla oyna oda yok deme söverim

çalışıp çalışmadığını görmek isteyenler edena2 emc köpeklere gelsin görsün char şuanda kasıyor hemde 2 char açık pm:SandWoman
bukadar anlatıma rağmen ben yapamasam utancımdan bidaha koxp kullanmazdım kolay gele
4EverSagopaKajmer

Daha HfLiLerin hf yeni çıkmışken Ben Autobotu yapıyorum 1748 Boyunca MuLtikosuz kuLLandım. 1748 MuLtiko ÇaLışmıyodu MuLtikodan Girsende Knight onLine cLient yazıyodu. Yani MuLtikodan Girdikte Yaptık Sanıyodu MiLLet. çok biLiyomus Gibi yazmışında daha ne demek istedimi anLayamamışın. MuLtikoyu ko kLasorune Atıp 6 HaneLi Sayıyı Girip Koxpu açmayı Herkes BiLiyo. Kısacası SöLe Diyim Bunu Sen anLayabiLmişin ya Diğer insanLarın anLıcandan şüpen oLmasın.

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
yeni koaubot ne zaman gelir??

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi