Bir Arkadaşımız gem basarken nelere dikat edilmesi gerekir onları yazabilr mi?
|
Konuyu Oyla:
Title: Gem Basma incelikleri?
Konu Görünümü |
03-10-2009, 10:35 AM
bişeye dikkat etmene gerek yok bence şansın warsa . bişe düşürebilirsin . şansın yoksa . istediğin şeyi dene . sonuç gene aynı olur yani .
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
03-10-2009, 04:45 PM
ßencede ßişi yok...
03-10-2009, 04:49 PM
bi ara buqu vardı noldu bilmiom adamlar manyak item yapıolardı
04-10-2009, 12:29 PM
BENCEDE YOKTUR
Dağda üç Beş domuz SürüsüTutturmuş
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene
04-10-2009, 03:04 PM
hayır ya resmen sans işi malesef
04-10-2009, 08:34 PM
kardes tabiki şans ama kırarken gem veya fragmant biraz şansını yükseltmek için şöyle yap sana tavsiyem.mesela silver gem kıracan 20 tane 20 gemi kırdırmadan önce maliyeti düşük olan black gemlerden 20 30 tane al önce onları kır sonra silverleri kır fragmanttada aynısı mesel mor fragmant kırdıracan gidip önce 20 30 kırmızı fragmant al onları kırdır önce sonra mor fragmantları kırdır..ben hep bu taktiği yaparım sağlam drop almadığım olmaddı daha dün 2 tane hr düşürdüm 16 silver 10 kırmızıdan hr ler hariç 2 eagle eye 1 stone splinter felan filan işte yanındana 15 slot taşı kırdırdım 1 elsiyum 1 fr 1 sherion düşürdüm ama tabiki şans yinede ama dediğim gibi önce en kötü fragmant veya gem krıdırdım kırdırmadan önce bişi daha sağlam bi üniq çıkartırsan kırmya
devam etme bir süre dolaş sonra kırdır çünkü belirli bir süre sağlam üniq çıkmaz inşallah yardımcı olur.
devam etme bir süre dolaş sonra kırdır çünkü belirli bir süre sağlam üniq çıkmaz inşallah yardımcı olur.
Browsing: