• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 48 saatlik ban
Konu Görünümü
sen beni salak mı sandın

Cevapla Yukarı Git
Staff
(09-10-2009, 06:12 PM)ykdeniz yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]millet babamızın hayrına nie calışsınki? bana koxp yapan kendinede bi fayda sağlar elbette..... ama bazen bu sitede virüssüz-trojen ve keylogger olmayan koxplarda indirdim ve carım soyulmadan aylarcada oynadım.... ama şimdi dikkat ilk koxplar daima virüslüdür acele etmenden faydalanırlar... hatta bundan k2 bile yararlanıp ban atar..... lütfen tamamen denenmiş sağlam koxplar istioz karşılığında sitemizi destekleyelim ve reytingini artıralım... ama onlarda lütfen virüssüz.........

Tabiki beklemekte fayda var dedigin gibi ilk koxplar sıkıntılı olaibilir

(09-10-2009, 07:00 PM)satrazam42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Beyler Koautobopt en iyisi o cıksa yeterli

Katılıyorum en saglam koxp koautobottur

(09-10-2009, 08:38 PM)blood yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ko Bot 1751 Link Yasak !
Sorunsuz bu daha iyi

Link koymak yasak tekrarlama...
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(09-10-2009, 06:12 PM)ykdeniz yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]millet babamızın hayrına nie calışsınki? bana koxp yapan kendinede bi fayda sağlar elbette..... ama bazen bu sitede virüssüz-trojen ve keylogger olmayan koxplarda indirdim ve carım soyulmadan aylarcada oynadım.... ama şimdi dikkat ilk koxplar daima virüslüdür acele etmenden faydalanırlar... hatta bundan k2 bile yararlanıp ban atar..... lütfen tamamen denenmiş sağlam koxplar istioz karşılığında sitemizi destekleyelim ve reytingini artıralım... ama onlarda lütfen virüssüz.........

Arkadasim Ne diyosn sen ya daha ne solemek istediqinden haberin yok senin

beyler tuncay abi kardesim kendisi ozenle secip kxplari yayinliyo ne bi cıkar nede bi amaci var site tamamen zevk amacli kurulmustur kendisi kxp yasmiyor piyasaya cıkan kxplari iceleyip bize sunuyor sadece TUNCAY abinin yayinladiqi ve onayladigi seyleri indirirsek sorun olmaz arkadaslar
her keze bansiz bir gun diliyorum
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
sinirli 
Kopx lar çalışmıyor ve 48 saat lik ban yedim

Cevapla Yukarı Git
beyler bugun cumartesi serverler bombos normalde tıklım pıklım olması lazımdı bence yakında kopsu tekrar yayınlarlar Big Grin
Big Grin TTKOPSV19 CIKMIS OTOBAN FİX :d

Cevapla Yukarı Git
bende yedim kıulanmıcam artık
bilioz ama daha yolamdılar ben busite kulanırım kulansamda

Cevapla Yukarı Git
salak cocuk ben link vermedim ben buradan haric turktakımı nada uye idim mesaj geldi tt cıktı diye otoban bypss yapılmıs yemin ederim su an kullanıyorum ve 10 15 dk oldu ban yemedim D

Cevapla Yukarı Git
oto ban ı yanlıs bilmiosam 3 kere ard arda yediğin zamn süresiz ban yiorsunus ona göre kullanın.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
oyunun bişeyini cıkardılar ama haa

Cevapla Yukarı Git
(10-10-2009, 01:07 PM)satrazam42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler bugun cumartesi serverler bombos normalde tıklım pıklım olması lazımdı bence yakında kopsu tekrar yayınlarlar Big Grin
Big Grin TTKOPSV19 CIKMIS OTOBAN FİX :d
dc yemekten oyunda duramıyorsunki sabahtan beri full dc yiyince bıraktım format attım arada simdide start gelmiyor iyimi

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24 saatlik oto banned hakkında rap_boy 11 6,969 20-09-2009, 12:42 AM
Son Yorum: F4LC4T4

Hızlı Menü:

Browsing: