Yeni Üye
Yorumları: 8
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
eet acill 1752 bulursanız size minnettar kalıcam
Yeni Üye
Yorumları: 7
Teşekkür Puanı:
0
Tuncay abi pointer bulamıyrm yardım ltfn bi onu beceremıyrm 1752 için ya pointer yayınlasan yada direk programı koysan gene cok sewinecegim 1752 için hersey cıktı bir tek upgrade yok meydanda en kolayıda bu halbuki
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
zebaniye sonuna kadar katılıyorum sabah akşam forumdayım ama bi türlü yok ya pointerları werin yada 1752 sini çıkarıp koyun siteye lütfen
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
31-10-2009, 12:18 PM
(Son Düzenleme: 31-10-2009, 01:13 PM, Düzenleyen: Zebani666.)
abi su sitede bak 1752 cıkmayan sadece bu kaldı ya pointer aramaktan yoruldum olmuyrsa olmuyr deyin beklemeyelim ya
tuncay abi elinizde
elinizde pointerlar war olmasa diger cospları calıstramazsınız neden bu cospu koymuyrsunuzda bizi surundryrsunuz ya
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
rica ediyoruz senden lütfen şu program ya da pointerları koyun 1752 sini
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
tuncay abi snoxd neti mi beklıyrsun yoksa kendın mı koyuyrsun cecil koymuyr su anda cunku snoxa baktım onu beklıyrsan yaz biz ordan takip edelim
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
bi açıklama yapın yeter boşuna beklemeyelim burda sabah akşam
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
abi snoxd den alıntı yapıyrsanz baska ama yoksa gösterın hacker lıgınız weya programmerlıgınızı koyun programı suraya siteye baktıgınız bile yok ya o kadar şikayet edyr yazıyrz bir program için
Yeni Üye
Teşekkür Puanı:
0
arakaşlar programın 1752 si snoxd.net te war isteyen ordan indirsin yeni çıkmış çalşıo