25-04-2011, 01:37 AM
Süreziz ban yiyen varmi?
dostum ne oldu ban yedınmı sen sorun varmi
(21-04-2011, 03:50 PM)blackbeard2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](19-04-2011, 01:19 AM)silici17 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](18-04-2011, 04:09 PM)blackbeard2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]slm arkadasım programı 1 gun ıyı guzel kullandım ama ko2 koruması yanı oto ban var yarım saat sonra gumluyorum herkeste ole bence bılmıyorum ama ban olayını cozme sansınız varmı
(15-04-2011, 12:17 AM)hikmet yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]selam arkadaslar maden kopsu indirdim ama acarken hata veriyor . TABCTL32.OCX yardimci olursaniz sevinirim cunku kullanamiyorum kopsu.yardim lutfen...
maden koxp ıcınde bı dosya var hata ıle ılgılı onun ıcnde ıkı tane dll var onu window/sistem32 ye at
ARkadaslar bıde ban var oyunda kpxla alakalı degıl benım carlarım ban yedı 2 gunluk hep ko2 oto ban acmıs admınden yenı surum beklemekten baska care yk
(09-04-2011, 07:37 PM)hikmetde yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]malisef win 7 de calismiyor 2 versiondur salak bir problem var kopx solda bayaz oalrak duruyor tiklama isaretleme hic bir halt yok
multı clıentle gırerken orada bı bosluk var ısım ıstıyor ordakı ısmı madende knight online client yazan yere yaz sonra botu calıstır sorun yoq
ADmin guncel maden lasım bıze oto ban atılıyor
Arkadaslar benım 7.8 char ban yedi ama 2 gun dıyorsnız siz sitede giris yapıyorm blocek daha fazla bilgide süresiz sebebi other yazıyor 2 gun sonra acılacakmı o charlar bilgii olan varmi yoksa süresizmi harbi ?
(18-04-2011, 11:42 PM)blackbeard2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaslar admın veya yayınlayıcı yandası degılım bot kac gundur kullandım hatta fragmentlerı hep kırdırdım kasamda fr ımır dolu oyuzden oto ban 2 gundur acıldı bende beklıyorum guncel bot admın ılgılenırsenız sevınıcegız
ban yedınmi kardes sende ?
KOL Hesap Durumu
Aşagıdaki bilgiler hesabınızın durumunu göstermektedir.
Hesap Durumu: Blocked
Bloklanma Zamanı: 17.04.2011
Bloklanma Süresi: Süresiz
Site girş yatıgımda charlarda bu yaziyor ... 2 gun sonra acılırmı süresiz harbi gitmişmi bu karakterler.
Hesap Notları:Other
SEN GÜM OLMUSSUN DOSTUM HAYIRLI OLSUN 999 süresiz yediysen bayagı beklerıns
arkadaslar bugun yasabhtan berı kasıyorum daha ban falan yemedım aksama kadar bırsey olmazsa paylasım yaparım büyük olasılık daha iyi bir bilgi sahibi olan varsa yazsın
dostum ne oldu ban yedınmı sen sorun varmi