(06-07-2009, 03:09 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]TUNCAY ABİ 2 TANE AÇTIM KNİGHT ONLİNE AMA
1.Sini Knight Launcerden Açtım 2.sini Multi Cilentten Açtım
Multi Cilentteki Char Oyuna Girdirdim Launcherden Açtımğım Charı Görünce 2. Açtığım Knight Online Donuyor Ve Oyundan Çıkmam Gerekiyor...
Bunu Düzeltmek İçin Bir Yol Varmı Acaba ? :S
EMEĞE SAYGI
Bu sorunun neden 1 clientte 2 ko acman. İşlemciye aşırı yuk biniyor ve diger kilitleniyor. 2 Ko acıkken Görev Yöneticinisinide (Ctrl+Alt+Delete) acarsan gorursun. Knight Online Client %99 CPU diye..
Herneyse sorununun 4 çözüm yolu var
1. Tüm Grafik ayarlarını dusurmek(LOW seçmek), Knight'i window modda acmak. [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
2. Birinci Knight i C: ye kurmak 2. sini D: surucune kurmak. (2. KO yu copy paste yapacan)
3. Lauchersız oyuna gir
4. Daha iyi bir pc almak
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]