10-10-2009, 01:52 AM
(09-10-2009, 06:12 PM)ykdeniz yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]millet babamızın hayrına nie calışsınki? bana koxp yapan kendinede bi fayda sağlar elbette..... ama bazen bu sitede virüssüz-trojen ve keylogger olmayan koxplarda indirdim ve carım soyulmadan aylarcada oynadım.... ama şimdi dikkat ilk koxplar daima virüslüdür acele etmenden faydalanırlar... hatta bundan k2 bile yararlanıp ban atar..... lütfen tamamen denenmiş sağlam koxplar istioz karşılığında sitemizi destekleyelim ve reytingini artıralım... ama onlarda lütfen virüssüz.........
Arkadasim Ne diyosn sen ya daha ne solemek istediqinden haberin yok senin
beyler tuncay abi kardesim kendisi ozenle secip kxplari yayinliyo ne bi cıkar nede bi amaci var site tamamen zevk amacli kurulmustur kendisi kxp yasmiyor piyasaya cıkan kxplari iceleyip bize sunuyor sadece TUNCAY abinin yayinladiqi ve onayladigi seyleri indirirsek sorun olmaz arkadaslar
her keze bansiz bir gun diliyorum
![[Resim: signature.png]](http://www.kingofknight.com/signatures2/random/Carnac-East/NaFSuN4Cinos/Magik////signature.png)