(05-11-2009, 09:14 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](05-11-2009, 08:42 PM)TüRKeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](17-10-2009, 03:55 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]1.3b guncellenmiştir. Test edilmiştir sorunsuz calsııyor.nasıl calıstırıyoruz Tuncay Abi.
XP Kurulum: Zip dosyası icindeki Multiclient ile oyuna girin. Koxp ayarlarınızı yapıp Koautobot u çalıştırın.
bu şekilde calıstırdım tum icerideki exeleri sp 2 ve Tam denetile calıstırla ayarladım. oyundayken Koautobot u çalıştırınca, "Unable to find a window named "Knight OnLine Client".yazısı çıkyor.
Yardım lütfen.
ARKADASLAR YARDIM BEKLİYORUM .
TŞKLER.
KOAutoBot1.ini içinden asasgıdaki yeri ayarla.
GameName = "Knight OnLine Client"
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]