Sen Gm Ben Gm O Gm Kim oynıcak bu oyunu ?
| Anket Sizce ? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Neden olmasın gelirim | 80 | 84.21% | |
| yok işim olmaz | 15 | 15.79% | |
| Toplam: | 95 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Konuyu Oyla:
Title: AsiTürk Private Servers
Konu Görünümü |
25-07-2009, 04:06 AM
ilk önce ben baş vurdum ama usta
26-07-2009, 05:54 PM
(25-07-2009, 01:48 AM)Crueljan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sen Gm Ben Gm O Gm Kim oynıcak bu oyunu ?

(Verecek Cevap Bulamıyorum) 
ozaman şöle yapariz 50 tl gm lik warsa isteyen gm olsun
(26-07-2009, 06:04 PM)Crueljan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ozaman şöle yapariz 50 tl gm lik warsa isteyen gm olsun
Hahahah daha açılmadan duygusallaşmışın sende
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
gözümde gm lik yok playerlik war ama o gm bu gm kim oynayacak
Gmlik 50 tl Yapmışlar Kim Olmak İstiyordu Gm ??... 
...

...
(26-07-2009, 07:47 PM)Crueljan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]gözümde gm lik yok playerlik war ama o gm bu gm kim oynayacak
(27-07-2009, 07:54 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Gmlik 50 tl Yapmışlar Kim Olmak İstiyordu Gm ??......
Allah sizin elinize dusurmesin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
aslında hayal meyal güzel olurdu
ama ugrasmak lazım o sıkıntı çekilmez
ama ugrasmak lazım o sıkıntı çekilmez
05-08-2009, 01:23 PM
tmam ben 50tl veririm server ayakta kalması için lazımsa veririm valla
Browsing: 1 Ziyaretçi