• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
1738 Güncellendi
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
nasıl kullanılıyo tuncay abi cs nasıl atıyo biraz açıklarmısın ?
nasıl kullanılıyo biraz anlat lütfen

Yukarı Git
Staff
(05-07-2009, 12:48 PM)baba333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]nasıl kullanılıyo tuncay abi cs nasıl atıyo biraz açıklarmısın ?

İndirdigin zip içinde Skill kodları vb yardımcı materyaller var. Aurıca bu veriyon yenilik oralarak Organizer ekledim içine. Organizer Setting.ini oluşuturucu program
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tmamda ben bunu hiç kullanamdım dağa önce şimdi ben elmoran rogueyim cs yi nasıl kaydedicem :S

Yukarı Git
Staff
(05-07-2009, 01:08 PM)baba333 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tmamda ben bunu hiç kullanamdım dağa önce şimdi ben elmoran rogueyim cs yi nasıl kaydedicem :S

elmorad Skil kodları.txt yi ac. İçinde CS skilinin kodunu bul. Setting.ini deki atak bolumune yaz.

Yukarı Git
bu Setting.ini boş benim hiç bişey yazmıo :S

Yukarı Git
(02-07-2009, 03:38 AM)house yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer..
BeyLer HacKer BiLen varsa Yani Site hackLeme Pc ÇökerMe ViRüs yazMa Biz Bir TeaM Kurudk...hack Yapma Bilen vaarsa Aaramıza KatıLa bilir...Bilmiyorsa Da ÖgretiLir...
hay senin ebeni .... hep böyle yazıon gıcık oluyom

Yukarı Git
Staff
(05-07-2009, 03:03 PM)kroteam15 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(02-07-2009, 03:38 AM)house yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer..
BeyLer HacKer BiLen varsa Yani Site hackLeme Pc ÇökerMe ViRüs yazMa Biz Bir TeaM Kurudk...hack Yapma Bilen vaarsa Aaramıza KatıLa bilir...Bilmiyorsa Da ÖgretiLir...
hay senin ebeni .... hep böyle yazıon gıcık oluyom

inceden bir ayarı vrdik o arkadas Smile

Yukarı Git
ya bunun skll ıd yi bi verirmsnz bnaa tuncay abi normal human rogue 40skilini kullanıcam

Yukarı Git
ya abi normal kobot yokmu kuru kafalı olan hani Kobot 12.c vardı onun 1738i olsa tam süper olcak :S

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi