• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Konu Görünümü
bende dolu var (system,local service,network service ) onlar keylogger mi

Cevapla Yukarı Git
bende vardı ve 4charım soyuldu ama şu anda keylogerleri temizledim zaten svchost ta yoq >:S anlamadımBig Grin
[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Geçen 50 gb çekip çara 1-2 bişey aldım herhalde bendede böyle birşey varmış çara girdiler beni dc ettirdiler sonra pcye bağlanıp pcye reset attılar açtım şifre değiştirdim tabi bu sırada gizli soruyuda gördüler sonra tahmin edebileceğiniz gibi çar gitti:S
ama artık böyle birşeyin olmasına izin vermem
Sanada çok teşekkür ederiz tuncay kardeş her konuda yardım ediyorsun

Cevapla Yukarı Git
Staff
Bilgi için Sağol Tuncay Abi
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
yaaaaaaaaaa olamazz bednede varmış 2 charım soyuldu ben bunun taaa gerisini anladınız :S olamaz ya

Cevapla Yukarı Git
Bizi Bilgilendirdiğin için Teşekkürler Tuncay Abi...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Cevapla Yukarı Git
kardeş bendede warmış ama bu res atınca gelecek gine pc yi formatlamam mı lazım şimdi 61 lwl mage gitti benim msn sini bile aldılar +8 woe +8 chıtın set dd 15 Sad

Cevapla Yukarı Git
(22-08-2009, 04:38 PM)frisby11 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaşlar Local service network service System Bunlar Virüs değil .. Tuncay abinin belirttiği gibi

bnm oturum adı Administrator we svchost.exe Administrator her açılışta gelio kurtulma yolu plss?

Cevapla Yukarı Git
lacol service 'network sevice 'sysistem yazı ları yok ama her hangibi birşeyde yoq karşınsa yine aynı yazı svcshoot karşısında yine svcshoot işte bu durum kafamı karıştırdı:S

Cevapla Yukarı Git
Staff
Sadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasin
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
dikkat Trojan ve Keylogger Temizleme Admin 13 16,059 10-08-2012, 12:56 PM
Son Yorum: nike0741
yeni Spynet Virusu [Yeni Trojan Uyarısı] Admin 1 2,015 29-12-2010, 07:09 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi