• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1747 XP Bypass Yöntemi [2 Yöntem]
Konu Görünümü
Hata alıyoruz lütfen yardım pls

Yukarı Git
Staff
Gene aynı Apr veriyor.
MultiClientle acılmıs olan "2468" numaralı pencere haricinde birde "Knight Online Client" açılacak.

Böle bişey Açıldığı yok . Multiye tıklayınca Sadece Numaralı Ko Acılır ..
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
(22-08-2009, 02:17 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Gene aynı Apr veriyor.
MultiClientle acılmıs olan "2468" numaralı pencere haricinde birde "Knight Online Client" açılacak.

"Sonra Start game tıklayın." Buna basınca ne cıkıyor abim ?
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tuncay abi sabah yazdım cevap geldımı su 4. madde nası yapcaZ: S h.f. kareler soruları var Confused yardım Big Grin

Yukarı Git
HANİ NERDEN İNDİRİOZZ

Yukarı Git
Staff
(22-08-2009, 03:54 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(22-08-2009, 02:17 PM)axidd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Gene aynı Apr veriyor.

"Sonra Start game tıklayın." Buna basınca ne cıkıyor abim ?

Bidaha Deniyim Abim O zaman 1 Dk iyice kafam karıştı Smile
Tuncay Abi Start Game Basında Dediğin Gibi Acılıyor. Heaven fire ile Start Diyince o tamam. Sonra Dediğin gibi oyuna girmeye çalışıyorum.ID PAS yazıorum Oyundan Atıo . MUlti İle acdığım Ko ise Simsiyah Ekran Öle kalıor İşlem yapmıyor Onu nasıl Düzeltirim ?

Yukarı Git
(22-08-2009, 05:28 PM)iso42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]HANİ NERDEN İNDİRİOZZ

1. sayfaya git "MultiClient 1745" üstüne bas ordan açılan sayfadan indir kardeşimBig Grin

Yukarı Git
yaw olmuooo yaaa yeniden yapılsın :S:S

Yukarı Git
xp de apr hatası verıor sureklı

Yukarı Git
5 dk sora apr hastası verior window minidump un içindekinde sildim koxp çalışıo ama 5 dk sora apr çözüm pls

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi