• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Hacklenmemek İçin Alınacak Kesin Önlemler!
Konu Görünümü
bu doktor 57 vırus buldu ve hepsını temızledı

halbukı antı vırus le tarattıgımda 0 vırus dıyoru Big Grin saol tuncay abı
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi dilbilgisi icin ozur cunku ne zamandir bir turkle konusmuyorum artik affniza siginip size onerecegim anti virus bitdefender dir ve knight ile ilgili hicbir siteye girmemenizdir
ezik carlarimi soydular baktim hikaye seyler kullaniyorlar
arkadaslar size kimse bedava birsey vermez bunu bilin ona gore kotu sitelerden program indirin (yakinda guney amerikadan car sifreleri verecem burdan)
iste boyle seyleri yutmasin arkadaslar Big Grin

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi kızgındım acele yazmışım sana özür dilerim.Çarları soyanları buldum faiziyle aldım geriye benden çaldıklarını.Arkadaşlar tuncay abinin verdiği kaspersky antivirus ve spyware doctor olan pc ler kesinlikle %90 oranında korunur %10 bu programların bilmediği trojan spyware virüs solucan... lardır. PENTAGONA bile girdiklerine göre tuncay abinin tavsiyelerine uyun soyulmayınBig Grin

Cevapla Yukarı Git
hey millet dikkat patronus koxp (chaoskoxp) kullananlar içinde neler buldum bir bakın (Backdoor.Win32.ZZSlash.ccd) çok saglam bir trojan truva atı,spy.win32Keylogger.dzf Backdoor icerde birleşip tüm bilgilerinize ulaşabilen bir truva atıdır. Çarınız ork iken human gibi oyuna giriyorsanız truva atı içerde dikkat .TUNCAY abinin önerdiği kaspersky ve spayware doctor kullanıyorum.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: