Değerlendir:
- 35 Oy - 4.37 Yüzde
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
|
| Yazar |
Mesaj |
| Not: Bu konunun ilk mesajidir. |
Admin
Tuncay Abi

-
Rep Puanı: 55
|
CenKoxp Maden 19xx [Oto Güncelleme]
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
UYARI: Bu koxpu şikayet eden çok aynı zamanda isteyenide çok bu yuzden tekrar yayınlanmaya başlanmıştır. Kullanıp kullanmamak yada kullanım sonucu olusan tüm sorunlardan bu sitede yayınlanan tüm programlarda oldugu gibi bu koxptada kullanıcının kendi sorumludur.
Virus Tarama Sonucu: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
Yeni Eklenen Özellikler
1903 ile eklenenler
OTO GÜNCELLEME EKLENMİŞTİR KNİGHTTA BÜYÜK BİR DEĞİŞİKLİK OLMADIĞI SÜRECE YÜKLE BUTONUNA BASINCA GÜNCELLEYİP BAĞLANACAKTIR
NOT= gm tarama çalışmıyordu düzeltildi manuel ekleme ile deneme yapabilirsiniz şimdilik büyük küçük harf uygun giriniz( fazla bellek harcayabilir)
NOT= gm tarama hem isme göre hemde slota giren idlere göre tarama yapar ama yinede tam güvenli değildir yüksek lvlli charlarınızda denemeyiniz. gm isim listesi eskidir cenkoxp zamanından kalma bir liste vardı onu ekledim siz manuel ekleme ile gm ismi ekleyebilir yada listeden silebilirsiniz
Kullanımı :
bypass edilmiş oyunda botu açıp client numarasını yazıp yükleye basın daha sonra bot başlata tıkladımı kendi town atıp madene gider
item yandımı yada inventory doldumu kendi kırdırıp satılacak olanları satar
diğer ne varsa bankaya koyar
Not :
bankadaki itemlerinizi kontrol edin adet olarak 10.000'e yakın varsa üzerine item koydumu 10.000'i geçip inventory ve bankanız bugta kalabilir
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(Bu Mesaj 27-07-2012 12:15 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
|
|
| 05-12-2010 09:26 PM |
|
Teşekkür Edenler: | |
|
rogues41
Kayıtsız
|
RE: CenKoxp Maden v5 1855
iyi güxelde bende multi client ile girdim actım maden kxpu programın calısması için oyuna cık olamsı gerk dior!!
|
|
| 15-12-2010 02:19 AM |
|
|
yusufemre06
Kayıtsız
|
bendede aynısını diyor program hata veriyor
|
|
| 15-12-2010 06:03 PM |
|
|
ghost1453
Kayıtsız
|
dun guzel seyler yazmıstım ama bu laflarımı gerı alıorum multıclıentte ve cenkopxu vırustotalde tarattım 21 tane dll ye sıkısmıs wırusler buldum nod32 de cıkmamıstı ve bugun charıma zorladılar ama calamadılar admın yayınlıyor bırde bunu adam gıbı bıseyler paylasmak ıstıyorsanız once adam olmayı deneyın hak yiyerek bı yere varamassınız kardesımm bogazınıza tıkanır .şahsen bugunku yapılanları gorunce ben bu dosyaları vıruslu olarak yayınlayan once admıne ve sonra dıger programları yayınlayan arkadaslara hakkımı haram edıyorum ahırette ıkı elım yakanızdadır allahınızdan bulun
|
|
| 15-12-2010 06:55 PM |
|
|
|
hades123
Kayıtsız
|
dostum calıstıramıyorum yardım edermısınız connot get handle from ko (1344) hatası alıyorum hata alanlar ıcınıde kunlandım yararı olmadı... saygılarımla
|
|
| 16-12-2010 06:08 PM |
|
|
|
yusufemre06
Kayıtsız
|
Saolasın tuncay abi güzel prgram sorunsuz calısıyo ve hic virus yok tesekkürler asiturk
|
|
| 16-12-2010 10:44 PM |
|
|
hades123
Kayıtsız
|
çok teşekkurler emeğe saygı çalişiyor diyer arkadaşlarada tavsiye ederim saygılarımla...
|
|
| 17-12-2010 04:54 AM |
|
|
xRonaldox
Kayıtsız
|
multiden girdim oyuna madenkoxpu aciorum yukle diorum oyunda olmaniz gerekio dior oyunda oldugum halde yardim pls
|
|
| 17-12-2010 07:33 PM |
|
|
|
Konuyu görüntüleyenler: