• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 53 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Super Priest v1.8c 1754 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
saolasın ağa ellerine sağlık paşam..Bu arada Herkesin Bayramı Mübarek Olsun

Yukarı Git
ne salak bi koxp banladı benim carımı oto ban var :S

AngryAngryAngryAngryAngry

Yukarı Git
bu ne yaw 48 hours banned dedi hmnAngry

Yukarı Git
tıklıom tıklıom koxp acılmıor
Andream/Base Edana JrllGeminin1

Yukarı Git
(27-11-2009, 10:13 PM)lordmental yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ne salak bi koxp banladı benim carımı oto ban var :S

AngryAngryAngryAngryAngry

bak bılader eskıden kalan koxpttv30 1753 un ıcınde oto ban fixed dıe bısı war koxp acmadan once ona 3 4 kere tıkla ondan sonra super prest ac oto ban kalkıorrrrrrrr
(28-11-2009, 06:16 PM)haydar09 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]siz deme o.ç siz yaptınız hepinizi şikayet edicem char soymak ne demekmiş tabi yükle kelogger o.ç site 58 gb giti ben size bunu ödedicem hesabını soracam merak etmeyin siz amınakodumunun pezevenkleri şuan hepiniz polislik yapıcam sorguda görüşecez

sen daha yenı ındırmısın koxpu hmn nasıl soyuldun bunda bır iş war bn ne zmndan beri burdayım dahada soyulmadım

Yukarı Git
ya kardes ksr bakmada gunde en az 25 - 30 kes gır cık yapıyorum ayrıca bırde 2 serverlarda bılgıdın gıbı hayat yoq gnellıkle 1 serverda dolu rıca edıyorum bı cozum yolu bulun arıtıq :S:S

Yukarı Git
bak bılader eskıden kalan koxpttv30 1753 un ıcınde oto ban fixed dıe bısı war koxp acmadan once ona 3 4 kere tıkla ondan sonra super prest ac oto ban kalkıorrrrrrrr deniycem kardeş ama tt kxop v30 nerden bulcaz

Yukarı Git
Calısmıor değil calısıor ama oto ban verio İnsan yazar oto ban verio die qitti char ** :S

Yukarı Git
(30-11-2009, 06:53 AM)Mus4ll4T yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bak bılader eskıden kalan koxpttv30 1753 un ıcınde oto ban fixed dıe bısı war koxp acmadan once ona 3 4 kere tıkla ondan sonra super prest ac oto ban kalkıorrrrrrrr deniycem kardeş ama tt kxop v30 nerden bulcaz

yaz google ye cıkar ztn

Yukarı Git
(30-11-2009, 01:47 PM)modem yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Calısmıor değil calısıor ama oto ban verio İnsan yazar oto ban verio die qitti char ** :S

koxpttv30 un ıcınde oto ban fixed war onuı ındırın super prest koxpu acmadan oto ban fixed e tıklaın

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi