• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1800-1867 Arası Tüm Patchler Setup [Alternatifli]
Konu Görünümü
emeqe sayqı.....TY

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
güncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Emeqe Saygı..TeşeKKürLer

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel

Cevapla Yukarı Git
Staff
Guncellendi

Cevapla Yukarı Git
burda paylaşmış olduğunuz patchleri de indirdim kurdum ama yinede 1851 multi clientde apr hatası veriyor ve karakter data %99 oluo ve devam etmio.Bi ilgilenirmisiniz Cevabınızı özel mesajdan bekliyorum SAyın Admin

NOT:MULTİ CLİENTSİZ ACILINCA APR HATASI VERMİYOR.

Cevapla Yukarı Git
Staff
(19-10-2010, 09:17 PM)osman02 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]burda paylaşmış olduğunuz patchleri de indirdim kurdum ama yinede 1851 multi clientde apr hatası veriyor ve karakter data %99 oluo ve devam etmio.Bi ilgilenirmisiniz Cevabınızı özel mesajdan bekliyorum SAyın Admin

NOT:MULTİ CLİENTSİZ ACILINCA APR HATASI VERMİYOR.

Bu patchler hile için degil orjinal patchlerdir. APR hatası alıyorsan multiclienti değiştir, %99 kalıyorsa ilgili çözümler forumda yer almaktadır göz gezdirmeni öneririm.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Denendi ve Çalışıyor>>GüvenLe İndireBiLiRsiniz.!!

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: