• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Power Maden v2.1 1861
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
** client olmadan nasıl koxp çalışıcak hem sadece koxp çalışırken bile kazı yapıyor yazıo ** bu site bi tane çalışan koxp yokmuu admin hiç bi soruya cvp bile vermion **

Yukarı Git
zaten ındırdıgımız maden kozpun aynısı dıl resımdekınde 1860 yazıyor bızım ındırdıgımız 1861 bende xp de var w7 32 bıt ve w7 64 bıt var hepsınde de calısmıyor oyuna gırınce acıyorum kazı alanına gıdıyor yazıyor ama char hala aynı yerınde oyuna gırmeden denıyorum baska seyler gene yok kullanımında bısey var kiiii burda gosterılen dıl bızım ındırdıgımız 1861 pach uyumlu

Yukarı Git
(22-01-2011, 11:51 AM)p0yraz38 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bende herşey düzgün çalısıyor sadece mp rice leri yakmıyor. tuncay kardeş tşkler ++++++++++

başlayacam şimdi herşey güzel çalışıyormuşmuş. adam gibi clienti atın şuraya. millete virüs yayıp duruyıorsunuz bide utanmadan şak şak ediyorsun.

Yukarı Git
Beyler bu sitedeqi cogu kişi k0xp ne onu bilmiyor herkez bu k0xp hata veriyo bu calısmıyo bu oyundan atıyo saçmalamayın gerekenleri yapsanız calısıcak hat vermiyecek oyundan atmıyacak

Yukarı Git
siren 
[/u][u]bu koxp nasıl ayarlıyorz clentra ne secıyoruz 1 anlatırsanız sewınırm

Yukarı Git
xcbvcvbcvbtrvdfdsdf

Yukarı Git
rpr atmıo bu bnde ? kırılıo golden var elimde ondan mı orda sadece mattock

Yukarı Git
Clent secemiyorum gozukmuyor kurulumu tekrar anlatabilirmisiniz ?

Yukarı Git
on numara bir programdı ve artık 1862 lazım Big GrinBig Grin yenileniyoruz tuncay abi Big GrinBig Grin

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni 5in1 1861 [Oto Upgrade, Maden, Pazar, Npt] Admin 23 16,883 27-02-2011, 04:26 AM
Son Yorum: asilgenc2

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi