(07-07-2009, 07:03 AM)dEathLy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]7 saatir denemelr yapiyorum eskisi gibi 7 knight acip parti kurmak icin karsilaştiklarimi anlatayim yardimi olur belki
koxpgame nin multisi ile 7 client actim hatasız bi sekilde bunu yapabilmek iicn ilk actigim multide unblocker i kullaniyorum ardindan bir bir digerlerini aciyorum ama en ufak bi hareket veya işlemde oyunda dc gibi mesaj cikiyor ve clienti kapatiyor thırd parti tools close game seklinde
ilk multide sanırım frognic kullanicisinin multisinin 1738 e uyarlanmiş şekli onda sorunsuz aciliyor fakat 3 den fazla actigim zaman hata almiyorum ama ekran kartimi kasiyor ve hic bir işime yaramiyor donmalar oluyor sanki P3 makine ile oyuna girmişsiniz gibi
sexyko nun multisi ise calişmiyor pointerleri yanliş sanirsam
şimdi demem o ki
koxpgame multisindeki mutand sonlandirma işlemlerini ilk multiye uyarlamamiz mumkun ise bunu yapabilirseniz cok sevinirim saygılarimla iyi calişmalar
Process explorer ile mutantları manuel olarak kendin sonlandırmayı denedin mi ?
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]