• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Konu Görünümü
Saol KardeŞ Sizin Gibi İnsanLarın NesLi Tükeniyo Biliyormusun Tuncay :S

Cevapla Yukarı Git
(22-08-2009, 09:02 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasin
Beyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss
(22-08-2009, 11:18 PM)emreay9 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(22-08-2009, 09:02 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasin
Beyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss

snrm sorunu buldum link 2 den indirdiğim de çalşmadı link 1 den indirdim snrm çalışıcak we sorun çözülcek sorun çıkarsa yazarım 1745 wersiyonundan beri koxpsuzuz:S

Cevapla Yukarı Git
admin msn adresini verirmisin

Cevapla Yukarı Git
wallaha be siteden koxp indirmicem :S soleim admin abi charım soyulursa napcam :S lutfen temizle bunları ole indirem :S

Cevapla Yukarı Git
kardesım bende svy selcuk yoq ama oburlerı war sılıyımmı onlarıda

Cevapla Yukarı Git
bu selçuk yazan yer snn pc nin adı mı oluyor ?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(23-08-2009, 02:04 PM)Henry-14 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bu selçuk yazan yer snn pc nin adı mı oluyor ?

Selcuk yazan herkesin kendi pc adı olur. Ahmet, mehmet vs vs
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel 1. sayfayı okuyun
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
kotam sınırsız olursa indircem tuncay bey saolun birdaha koyamnsz kaybersky linq i
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Staff
(25-08-2009, 08:46 PM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kotam sınırsız olursa indircem tuncay bey saolun birdaha koyamnsz kaybersky linq i

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] bu bolumden indirebilrisiniz yada kardeş sitemiz olan Netturko.net sitemizin ilgili bolumlerinden alternatif linkleri ile mevcuttur Wink

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
dikkat Trojan ve Keylogger Temizleme Admin 13 16,059 10-08-2012, 12:56 PM
Son Yorum: nike0741
yeni Spynet Virusu [Yeni Trojan Uyarısı] Admin 1 2,015 29-12-2010, 07:09 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi