22-08-2009, 09:03 PM
Saol KardeŞ Sizin Gibi İnsanLarın NesLi Tükeniyo Biliyormusun Tuncay :S
|
Konuyu Oyla:
Title: Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Konu Görünümü |
(22-08-2009, 09:02 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasinBeyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss
(22-08-2009, 11:18 PM)emreay9 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](22-08-2009, 09:02 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasinBeyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss
(23-08-2009, 02:04 PM)Henry-14 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]bu selçuk yazan yer snn pc nin adı mı oluyor ?
![[Resim: signature.png]](http://www.kingofknight.com/signatures2/random/Carnac-East/NaFSuN4Cinos/Magik////signature.png)
(25-08-2009, 08:46 PM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kotam sınırsız olursa indircem tuncay bey saolun birdaha koyamnsz kaybersky linq i
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
|
|
Trojan ve Keylogger Temizleme | Admin | 13 | 16,059 |
10-08-2012, 12:56 PM Son Yorum: nike0741 |
|
|
Spynet Virusu [Yeni Trojan Uyarısı] | Admin | 1 | 2,015 |
29-12-2010, 07:09 PM Son Yorum: aLeRJii |