Değerlendir:
  • 5 Oy - 3.4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Yazar Mesaj
Not: Bu konunun ilk mesajidir.
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
dikkat Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Birkaç forumda hatta bizim forumdada rastladıgım bazı bebeler yeni bir keylogger öğrenmişler ve bunu Multiclient veya koxp 1745 diye dagıtmaya calısıyorlar. Kullandıkları keyloggerın ismi WarLogger ve delphi ile yazılmıştır.

Bu keylogger antivirus ve guvenlik duvarını deaktif edip pcnizdeki istenilen tum bilgileri explorer uzerinden yollamaktadır. İşin en acı tarafıda virustotal.com tarafından tespit edilememesi...

Bu Keyloggerdan korunma yolu ise Delphi ile yazılmış 1 yada 2 mb'lık EXE dosyalardan uzak durmanız ve guvenmediginiz yerden koxp yada baska hile kullanmamanızdır.

"Ben boyle bir halt yedim sanırım" diyorsanız CTRL+ALT+DELETE basın ve kendi oturumuzun altında aktif çalışan svchost.exe var ise bunun Görevini Sonlandırın.

Resmi inceleyin, Selçuk yazan oturum adıdır sizinki farklıdır. Kırmızı ile isaretlenmiş olan svchost.exe keyloggerdir.

[Resim: 2jai8aa.jpg]

Bu virusun bulaştıgı dosyanın virustotal tarama sonucu : Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL

Ayrıca bu keyloggerla char hacklemeye calışan salagın nette kullandıgı (Çogu Forumda) adıda aşagıdaki resimdedir. Benim şutladığım eleman konusu gecen forumlarda Moderator'dur. Bilginize Wink

[Resim: 2w69l4y.jpg]

Elky arkadasımıza teşekkuru borc bilirim

EK OLARAK 1745 Bypass adı altında yeni bir forumda rastaldıgım bypass programı virustotal.com dan tertemiz cıktı ve programı denemeye calıştım çalışmadı ancak kasper 2009 a yakalandı bilginize. Virus programlarını guncel tutun !!

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL

[Resim: k3rtl0.jpg]

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(Bu Mesaj 25-08-2009 08:56 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
22-08-2009 04:05 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
arza_02 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

• Rep Puanı: 0
RE: Keylogger Uyarısı [Mutlaka Okuyun]
Saol KardeŞ Sizin Gibi İnsanLarın NesLi Tükeniyo Biliyormusun Tuncay Confused
22-08-2009 09:03 PM
emreay9 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

(22-08-2009 09:02 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLSadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasin
Beyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss
(22-08-2009 11:18 PM)emreay9 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(22-08-2009 09:02 PM)Admin Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLSadece oturum adınız altında yer alan svchost virustur. Kurtulma yolu combofix ile taramadır. googledan combofix aratip indirin. Şimdi ben link verecem virus diyeceksiniz en guzeli kendiniz ugrasin
Beyler combofix anti wir kapatılarak kullanılır bunu bi belirtiyim ayrıca masaüstünde çalıştırmak gerekiyo bn 3-4 kez combofix i kullandım sitesinden indirdim saklayıp kullandım ama 3-4 gün önce kullanmayı denedim bi hata werdi 2 satır hatırlamıyorum şuan erişmenize izin yok gibi bişey yazıodu hatada demin gene indirdim combofix i sitesinden bu sefer hata wermiyo ama çalışmıyo da tıklıyorum siyah bi ekran gelio kayboluo we çalışmıyo combofix yardım plss

snrm sorunu buldum link 2 den indirdiğim de çalşmadı link 1 den indirdim snrm çalışıcak we sorun çözülcek sorun çıkarsa yazarım 1745 wersiyonundan beri koxpsuzuzConfused
(Bu Mesaj 22-08-2009 11:39 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : emreay9.)
22-08-2009 11:18 PM
kingl3ss Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

admin msn adresini verirmisin
23-08-2009 12:48 AM
harakira Çevrimdışı
Aktif Üye
**
Üye

wallaha be siteden koxp indirmicem Confused soleim admin abi charım soyulursa napcam Confused lutfen temizle bunları ole indirem Confused
23-08-2009 11:40 AM
omer61 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

kardesım bende svy selcuk yoq ama oburlerı war sılıyımmı onlarıda
23-08-2009 01:45 PM
Henry-14 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

bu selçuk yazan yer snn pc nin adı mı oluyor ?
23-08-2009 02:04 PM
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

(23-08-2009 02:04 PM)Henry-14 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLbu selçuk yazan yer snn pc nin adı mı oluyor ?

Selcuk yazan herkesin kendi pc adı olur. Ahmet, mehmet vs vs

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
23-08-2009 08:49 PM
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

guncel 1. sayfayı okuyun

25-08-2009 08:42 PM
cinos42 Çevrimdışı
Aşmış Üye
Üye

• Rep Puanı: 206
kotam sınırsız olursa indircem tuncay bey saolun birdaha koyamnsz kaybersky linq i

[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]
25-08-2009 08:46 PM
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

(25-08-2009 08:46 PM)cinos42 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLkotam sınırsız olursa indircem tuncay bey saolun birdaha koyamnsz kaybersky linq i

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL bu bolumden indirebilrisiniz yada kardeş sitemiz olan Netturko.net sitemizin ilgili bolumlerinden alternatif linkleri ile mevcuttur Wink

(Bu Mesaj 25-08-2009 08:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
25-08-2009 08:49 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
dikkat Trojan ve Keylogger Temizleme Admin 13 7,400 10-08-2012 12:56 PM
Son Mesaj: nike0741
yeni Spynet Virusu [Yeni Trojan Uyarısı] Admin 1 718 29-12-2010 07:09 PM
Son Mesaj: aLeRJii

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: