• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
Teşekkürler Tuncay Abi

Cevapla Yukarı Git
guzeL tskLer.

Cevapla Yukarı Git
ya andream ataq yapan K0xp yoqmu ? bi yardım

Cevapla Yukarı Git
(06-07-2009, 03:10 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(06-07-2009, 03:01 AM)M1ndHunTeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]andream yada borderder base calısıyormu?????
???????
????????????????????
???????????????

Koautobot kullan demekten yoruldum

KARDEŞ YORUMLARI OKUDUKTAN SONRA YAZ CEVABINI !

Cevapla Yukarı Git
Staff
1739 Güncellendi.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
TeŞeKKüRLeR...

Cevapla Yukarı Git
nasıl attack yapıcaz ?

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi bıktık bunlardan yaw dinputu alın şuraya sokun onu acın dll yapın faln felan. yüklediğimsde direkmen çalışsa daha ii olmasmıı. bide bilg. faazla arası ii olmayan arkadaslaar için daha acık bi şekilde anlatırsan iiolur.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
Staff
(20-07-2009, 02:16 PM)cellat___1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi bıktık bunlardan yaw dinputu alın şuraya sokun onu acın dll yapın faln felan. yüklediğimsde direkmen çalışsa daha ii olmasmıı. bide bilg. faazla arası ii olmayan arkadaslaar için daha acık bi şekilde anlatırsan iiolur.

Kullanım:
1..Zipin içinden çıkan dinput8.dll ve MultiClient.exe dosyalarını Ko içine kopyalayın…
2..MultiClient açın GO ile oyuna girin.
3..Oyun açıldıktan sonra altta yazan değeri W.Name ye yazın ProKoxptaki starta basın.

Burda anlasılmayan ne var ?

1. 2 dosyayı C:/gamefirst/knightonline icine at.
2. Multiclient il eoyuna girin
3. Multiclentin ismini "343434" gibi olan ismi Koxpa yaz Startla

Dah aacık nasıl olabilir anlamıyorum ki :S
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
merhaba millet ben bu siteye yeni üye oldum koxp indircem indermeme yardım edebilirmisiniz ?

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi