Aktif Üye
Yorumları: 36
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
100
(08-07-2009, 11:10 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (07-07-2009, 11:43 PM)joy341973 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben yeni girdim sizin siteye ama bukadar sorumsuz bisite görmedim ya ark bi ilgilen şu autobot ile okadar kişi yazıyo çiziyo bende denedim ki çooktan beri kullanıyom bunu ama sizinkini kullanim dedim nafile haa bide videon auto bot gibi bilesin admin sana eksi rep yok
Nasıl bir ilgi istiyorsun anlamıyorumki 
ilgi degil şevkat istiyor beş kardeş şevkati

bu arada detaylı bi yazı hazirliyim kobot icin heaven den daha iyi kullanmasını bilen icin
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.
Hiperaktif Üye
Yorumları: 53
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
kobotda iide cok ugrastıryor en ıısı gamahacer
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
Asi Üye
Yorumları: 211
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
1739 PATCH İ İYİCE BATIRDI BİSİ. LÜTFEN ÇALIŞAN TROJANSIZ Bİ KOPS ÖZELLİKLE PROKOPS YAPARSANIZ SEWİNİRİM. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
Yeni Üye
Yorumları: 3
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
beyler ben de de calısmıo hatta koxp u acarken hata werıo
Askıda
Yorumları: 196
Konuları: 36
(20-07-2009, 12:17 PM)infazci346 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler ben de de calısmıo hatta koxp u acarken hata werıo
Ne Gibi Hata Aldığınızı Yazarsanız
Daha Kolay Yardımcı Oluruz ! .