• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
(07-07-2009, 11:43 PM)joy341973 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben yeni girdim sizin siteye ama bukadar sorumsuz bisite görmedim ya ark bi ilgilen şu autobot ile okadar kişi yazıyo çiziyo bende denedim ki çooktan beri kullanıyom bunu ama sizinkini kullanim dedim nafile haa bide videon auto bot gibi bilesin admin sana eksi rep yok

Nasıl bir ilgi istiyorsun anlamıyorumki Smile
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
1739 Güncellendi.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
(08-07-2009, 11:10 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(07-07-2009, 11:43 PM)joy341973 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben yeni girdim sizin siteye ama bukadar sorumsuz bisite görmedim ya ark bi ilgilen şu autobot ile okadar kişi yazıyo çiziyo bende denedim ki çooktan beri kullanıyom bunu ama sizinkini kullanim dedim nafile haa bide videon auto bot gibi bilesin admin sana eksi rep yok

Nasıl bir ilgi istiyorsun anlamıyorumki Smile

ilgi degil şevkat istiyor beş kardeş şevkati Tongue
bu arada detaylı bi yazı hazirliyim kobot icin heaven den daha iyi kullanmasını bilen icin Smile
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.

Yukarı Git
kobotda iide cok ugrastıryor en ıısı gamahacer
[Resim: bayrak.cami.jpg]

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yukarı Git
1739 PATCH İ İYİCE BATIRDI BİSİ. LÜTFEN ÇALIŞAN TROJANSIZ Bİ KOPS ÖZELLİKLE PROKOPS YAPARSANIZ SEWİNİRİM. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Yukarı Git
calısmıoO KOPX

Yukarı Git
beyler ben de de calısmıo hatta koxp u acarken hata werıo

Yukarı Git
(20-07-2009, 12:17 PM)infazci346 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler ben de de calısmıo hatta koxp u acarken hata werıo

Ne Gibi Hata Aldığınızı Yazarsanız
Daha Kolay Yardımcı Oluruz ! .

Yukarı Git
Staff
(25-07-2009, 11:39 PM)hayrullah27 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Böyle Bişey Yok Ya Bi konu wericekseniz Adam gibi Werin Hata Skil reloaded Dio Bide Çalıştırma Tusu Sorunu war Konuyu Açın Weya Adam Gibi Zipleyip Koyun calışanını

Sen Koautobot ayarlamayı biliyorsun degil mi ?

Yukarı Git
Staff
(26-07-2009, 05:32 PM)hayrullah27 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ewet Biliyorum Ama Daha önce Böyle Bi kobot Görmedim Baska Siteden Alıntı Yapıp koymaya benzemio Çalışanını koyda Görelim

Begenmiyormusun ?

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi