• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.79/5 - 28 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: USKoxp II v3 1810 [Auto Bypass]
Konu Görünümü
sonunda bı tane calısan koxp cıkartıldı yanı sukur
o kadar kolay olmadıgını bılıoruz ama barı yapamıosanız sıteye koymayında mılette burada sevınmesın bosuna

Yukarı Git
bannet oldum ya 2 cardan birden bu koxpla oto banın cıkması kötü oldu

Yukarı Git
slm beyler bu kxp calısıor da oyuna girince direk ban yiyosunuz inanmayan girsin

Yukarı Git
48 saat bannetSad

Yukarı Git
Arkadaslar lutfen yardımcı olun 48 hour banned yazdı carım da super acaba düzelirmi düzelmezmi cevap bekliorum acmamla ban ydim kulanamadım bile bolv hile olmaz olsun yapanadan lanet olsun
yaaa bende 48 saat ban yedim düzelirmi yuncay bey kinaytin sitesnegirrdim kac saat ydim yazmiordu yazması lazım deilmi
Arkadas lar hileyi bırakıyorum artık Lanet olsun bole Siteye exbilgi wardı ğaşamdı obnim burda ban yiyoz car soyuluor würüs cıkıor hile kulanmam daha iyi minor pedal flan kulanacam tek carsüzelmesede oyunu bırakacam 48 hour banned yazdı ama düzelmez düzelen olrısa yazsın bende yazacam simdiden ty o tuncay beyde daha iyi bir hile bulsun budane
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (indirm3yin würüswar)

Yukarı Git
Staff
(10-10-2009, 03:15 AM)what yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaslar lutfen yardımcı olun 48 hour banned yazdı carım da super acaba düzelirmi düzelmezmi cevap bekliorum acmamla ban ydim kulanamadım bile bolv hile olmaz olsun yapanadan lanet olsun
yaaa bende 48 saat ban yedim düzelirmi yuncay bey kinaytin sitesnegirrdim kac saat ydim yazmiordu yazması lazım deilmi
Arkadas lar hileyi bırakıyorum artık Lanet olsun bole Siteye exbilgi wardı ğaşamdı obnim burda ban yiyoz car soyuluor würüs cıkıor hile kulanmam daha iyi minor pedal flan kulanacam tek carsüzelmesede oyunu bırakacam 48 hour banned yazdı ama düzelmez düzelen olrısa yazsın bende yazacam simdiden ty o tuncay beyde daha iyi bir hile bulsun budane
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (indirm3yin würüswar)

09 Ekim tarama sonucu 0/41 iken 10 Ekim itibariyle bu oran 4/41 e cıktı(Yeni Bir Reklam Virusu). Ve arkadasların uyarıları neticesinde Koxp Linki Silinmiştir. Gerekli Bilgi Sayfa Basında Mevcuttur.

Kitlenmiş olan giriş sayfasını tekrar acmak için REG dosyasını indirip çalıştırın.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Konu KiliT
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
1752 guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
oyuna girdim MSSNDT... diye bidosya olmadığı için hata verdi çalışmadı indirdiğim rarın içindede yok bu ko ya falan kopyalamak için ne yapmam lazım çalışıyo diyende var bende çalışmadı nedense

Yukarı Git
oto ban vaRmı arkadaşlaR

Yukarı Git
Staff
güncel

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  KOJD Priest Bot 1810.C Admin 0 2,852 21-02-2010, 12:33 PM
Son Yorum: Admin
yeni Alcazer KOXP v5.7 1810 [Auto Bypass] Admin 245 255,747 19-02-2010, 05:41 PM
Son Yorum: insan54
yeni Speed Koxp v5.20 [Auto Bypass] Admin 12 10,398 06-02-2010, 01:01 AM
Son Yorum: zekerya23
yeni USKoxp Macro v1.2 1751 Admin 21 16,854 29-10-2009, 07:08 PM
Son Yorum: tolu_bey
yeni USKoxp v6 1748 Admin 17 12,195 04-10-2009, 08:36 AM
Son Yorum: hmtrnlr21
yeni Auto Ban Bypass 1748 [Oto Banlanmaya Son] Admin 11 7,871 24-09-2009, 01:30 PM
Son Yorum: emres2

Hızlı Menü:

Browsing: