• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 53 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Super Priest v1.8c 1754 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
sağol allah razı olsun

Yukarı Git
(17-09-2009, 10:33 AM)congueror86 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ya tuncay abı ıyı hos dıosunda bu www.********* baglantı saglamaya calısıor daha once bunu kullandım ve kullandıgım gunun aksamı hacked sımdı az once kurdum bu sefer de antıvır yakaladı istemail dıe bı maıl atmaya calısıo anlıcagın bu k0xp harıka ama temız olanı yayınlarsan sevınırız lutfen keylogsuz TEMIZ BIR SUPER PRİ

Sanirim Bu Sİteden indirdiqin bi proqram deil ben suana kadar tum kxplarimi burdan indirdim ve kullandim ne hack nede baska bisi yedim bu sitede dısında sitelerden resim bile indirsem taratrim ama bu sitede hiç bir zman taratmadim ve hep kullandim suan oyunu bıraktim artik iyicene 0-6 yas arasina dondu oyun Tuncay abi ve diger modarator arkadaslar kesinlikle bole bisi yapmazlar bu arda guvenmiyorsan tarat ole kullan ve de yorumunu yap herkeze kolay gelsin hayırlı ramazanlar
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Yukarı Git
saol tuncay abi ty valla

Yukarı Git
oto kutu yok

Yukarı Git
arkadasm süper bi ko_xp süperde calısıo ama bi problem olmz inş. tek korkum o :S

Yukarı Git
helal olsun süper Big Grin ÇALIŞIYOR hakkını yemeyelim Big Grin ama kutuları açıyor Big Grin toplamıyor Big GrinBig Grin çok güzel k0xp Big Grin
Herşeyi hallettim Bow cumla rogume la zaten k0xper dım.. healer ımla da koxper ım Smile Oto heal oto buff herşey süper.. elinize emeğinize sağlık Smile
oto loot da çalışıyor Wink

Yukarı Git
Güzel paylaşımm !!!

Yukarı Git
1749 koxp plss Tuncay abi Big Grin

Yukarı Git
artık calısmıyo hile yhawön ceden cok guzle kullanıyodummm

Yukarı Git
tuncay abi yeni patch de sorun werio yenisi ne zaman konur _?

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: