• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.36/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: AsiMácró v2 [Tüm Versiyonlarda]
Konu Görünümü
Staff
(13-02-2013, 04:53 AM)ozanwozan yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ellerine Sağlık ta Program virüs içinde..... 3tane falanda değil 16 tane virüs var Win32:Malware-gen(Suspicious) - DNAScanW32/VBTrojan.17H! MaximusUnclassified Malware TR/Graftor.6784.6 bunlar sadece birkaç tanesi... Siteden İndirdiğim çoğu dosya bu şekilde çıktı üstelik 2 tane var 1 tane var dediğin dosya bunlar

Dosya Adı: Winrar2.exe
Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Dosya Boyutu: 64kb

Virus var diyorsanız kullanmayın. program kodlaması tamamen bana aittir ve virus gorunenler sıkıştırma ve kodlamada kaynaklanmaktadır. dileyen kullanır dileyen viruslu der kullanmaz.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
yüklemede hata var !!!!!!!!!!!!!!

Cevapla Yukarı Git
kardes 229 activex hatası alıyorum Hatayı alanlar burdan ındırsın yazıyo tıklıyorum. girmiyor Lütfen Bi yapıver su lınkı. Sad

Cevapla Yukarı Git
Staff
(22-04-2013, 10:37 AM)hgy2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardes 229 activex hatası alıyorum Hatayı alanlar burdan ındırsın yazıyo tıklıyorum. girmiyor Lütfen Bi yapıver su lınkı. Sad

Bu Linkte : [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Asimuse indir içindeki autoityukle dosyasını calıstır calısır...
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
kardeş oyundayken hack tool die atıo

Cevapla Yukarı Git
dasdasdasdasdasdasdasdas

Cevapla Yukarı Git
parola ne arkadaslar

Cevapla Yukarı Git
tşk edriz aaa

Cevapla Yukarı Git
Selamun aleyküm admin paaylaşımlarını takip ediyorum fakat şuan benim kullandığım macro daha basit ve daha kaliteli ProPresserMacro konusu açarsan sevinirim taratıp bakabilirsin
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Staff
(03-03-2014, 02:30 AM)Sqool14 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Selamun aleyküm admin paaylaşımlarını takip ediyorum fakat şuan benim kullandığım macro daha basit ve daha kaliteli ProPresserMacro konusu açarsan sevinirim taratıp bakabilirsin
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

link sorunlu

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi