• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.99/5 - 187 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: ProBot Macro v2042 [Güncel 25.01.2015]
Konu Görünümü
yav bu görev yöneticisini bir acıyorum 30 tane project1 diye bişeyler var neden oluyor tuncay abi?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(05-09-2010, 01:31 AM)repliro yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yav bu görev yöneticisini bir acıyorum 30 tane project1 diye bişeyler var neden oluyor tuncay abi?

1849 probotu görev yöneticisnde probot.exe olarak gorunur. Eger hiçbir programı calıstırmayıp bilgisayarı yeni baslattıgında bile project1 gorunuyorsa virustur. [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] bölümünde virusur nasıl temizleyecegine bakabilrisin.

1849 probot gorev yöneticisi görüntüsü
[Resim: a25e2w.jpg]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
beley koxp da güzel bir kerok var hepinize hayırlı soyun malar

Cevapla Yukarı Git
tpt ban werdi :S char gene gitti

Cevapla Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
adminim bende kaspersky var ilk bşlarda bşy yapmıodu ama şimdi anti virüs kapalıda osla yine silio bi yardım edebilrsenz iyi olur koxpsuz kaldım Sad Sad

Cevapla Yukarı Git
Staff
(14-09-2010, 01:41 AM)dwyane37 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]adminim bende kaspersky var ilk bşlarda bşy yapmıodu ama şimdi anti virüs kapalıda osla yine silio bi yardım edebilrsenz iyi olur koxpsuz kaldım Sad Sad

Virus programı guncelle ve tam tarama yap. Virus bulunamadıysa programı deaktif et. Silmemesi gerkeiyor.

Cevapla Yukarı Git
Tuncay abi bumu koxp bi suru virus war bunda biz bu siteyi bildik temis dedik yazık oluak charlara simdi

Cevapla Yukarı Git
Staff
(15-09-2010, 05:47 PM)enesen41 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay abi bumu koxp bi suru virus war bunda biz bu siteyi bildik temis dedik yazık oluak charlara simdi

Valla abim yapacak bişi yok ilk cıktıgındada yayınladım virus tarama sonucunu her zaman dedigim gibi kullanıp kullanmamak size kalmıs.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
kardesım oyuna gırıyorum start yazan yeren ama kop yok sadece start verıyorum

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: