• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.75/5 - 16 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: FoxyBOT v1.867.2 [Rpr Fix]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tuncay abı calıstıramadım :S
Harita Öyle Değil Böyle Çizilir
[Resim: thumb_haritaw.jpg]

Ben Orta Asya'dan Türeyen Anadolu'da Büyüyen Avrupa içlerine Yürüyen TÜRK'üm !!!

Yukarı Git
Staff
(08-10-2010, 09:42 AM)qrd31 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abı calıstıramadım :S

Xp kullanıyorsan [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] ile gir.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
MISINET.OCX hatası verio Sad

Yukarı Git
Staff
guncel ancak tarama sonucuna bakın ..

Yukarı Git
kardes pencere adi ne olcak bi yardım

Yukarı Git
Staff
(14-10-2010, 08:30 AM)hakan247 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardes pencere adi ne olcak bi yardım

Knight OnLine Client yazan yere pencere adı denir. Multiclientle girdiysen artık orda ne yazioyrsa o

Yukarı Git
dikkat 
[Resim: adszsx.png]

HATA VERİYO NE YAPMAM GEREK !!!??
2 Yıldır Buradayız.
[Resim: 6217.gif]

Yukarı Git
Staff
(16-10-2010, 10:10 PM)AresKing yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız][Resim: adszsx.png]

HATA VERİYO NE YAPMAM GEREK !!!??

Reg editle ilgili sorunun var. CCleaner ile registry i tarat. Hatalı olan kayıtları onar duzelir.

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
DEDİĞİN HERSEYİ YAPTIM AMA HALA AYNI HATAYI ALIYORUMM..
2 Yıldır Buradayız.
[Resim: 6217.gif]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi