• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
tuncay abi işleyici gecersiz diyo

Yukarı Git
Staff
(02-11-2010, 06:29 PM)cakal167 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi işleyici gecersiz diyo

multiclient ile oyuna gir. sorun yasamazsın.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Tuncay abi warior mana gidiyor neden acaba

Yukarı Git
mp rec varsa elinde ... Normal attack ac =1 yap bi skill bi R vurur daha az mana yer eger yeteri kadar damage vurursan mana yemez..
Ama bildiğim kadarı ile Bütün skiller mana yiyor....

Tuncay abi = Bu xpde kobot acınca hata veriyor bi yardım ede bilir misn ? Win7 de sorun cıkarmıyor ama....

Yukarı Git
Staff
(04-11-2010, 02:47 PM)versland yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]mp rec varsa elinde ... Normal attack ac =1 yap bi skill bi R vurur daha az mana yer eger yeteri kadar damage vurursan mana yemez..

Tuncay abi = Bu xpde kobot acınca hata veriyor bi yardım ede bilir misn ? Win7 de sorun cıkarmıyor ama....

Xp de Multiclientle girmen gerekiyor. Ben xp de denedim sorunsuz.

Yukarı Git
(04-11-2010, 04:35 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(04-11-2010, 02:47 PM)versland yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]mp rec varsa elinde ... Normal attack ac =1 yap bi skill bi R vurur daha az mana yer eger yeteri kadar damage vurursan mana yemez..

Xp de Multiclientle girmen gerekiyor. Ben xp de denedim sorunsuz.

Çok sağoL

Yukarı Git
Bu koxpan başka koxp KuLLanmam . Tavsiyede etmem başka koxpu . TEK KOXP KO AUTO BOT .!

Yukarı Git
(24-10-2010, 02:58 AM)BasKentLeee yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]KArdeş BU Priest Olmayınca Pt de Hata Verio Nası YApcaz

[Escape]
IsMaster= 00111101
IsThreat= 00100000
IsEnemy= 00100000
IsDead= 00100000
NoWeapons= 01000010
NoHealth= 00100001
NoMana= 00000000
NoPriest=
NoParty=
IfStacked= 00000000
IfStuffed= 00000000