• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
guncel yazma sımdı resım atacam zaten calısmıyor 1860 dıyosun ama calısmıyo kı

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
acılan knightın ismii asdsa die yazıorum ama yine Knight Online Client die cıkıor sebebi nedir ?

Yukarı Git
(21-01-2011, 07:12 PM)tolqa95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]acılan knightın ismii asdsa die yazıorum ama yine Knight Online Client die cıkıor sebebi nedir ?

benimde öylee.

Yukarı Git
Sorun orda zaten Smile Calısmıyo Kı Calıssa Ko Yada asasas Ne Yazdıysan o cıkması lazım

Yukarı Git
Staff
(21-01-2011, 07:13 PM)muqat yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(21-01-2011, 07:12 PM)tolqa95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]acılan knightın ismii asdsa die yazıorum ama yine Knight Online Client die cıkıor sebebi nedir ?

benimde öylee.

(21-01-2011, 07:13 PM)jackler yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sorun orda zaten Smile Calısmıyo Kı Calıssa Ko Yada asasas Ne Yazdıysan o cıkması lazım

1. multi ile sorun yazıyorsanız. 2. yada 3. multiclienti de deneyin. Ben windows 7 kullanıyorum hepsini suan denedim calışıyor.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
hocam multiler çalışıyor güzel ama kopx aktif olmuyor :S

Yukarı Git
admin önce versıyonda super bı multı yapmıstın ama bu sefer gercekten calısmıyor bız asiturk multı clıent ıstıyoruz bızde calısmıyor ılgılenmenı beklıyoruz
multı de su sıra olması gereklı ıken bızde sadece oyun acılıyor

sırası su degıl mı ?
1 bypass tamamlandı
2 oyun acılıyor
3 multı oto kapanacak

fakat bızde sadece oyun acılıyo clıent ısmı degısmıyor lutfen bu konu ıle ılgılen yardımların ıcın sımdı den tesekkurler .

Yukarı Git
(21-01-2011, 07:15 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(21-01-2011, 07:13 PM)muqat yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

benimde öylee.

(21-01-2011, 07:13 PM)jackler yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sorun orda zaten Smile Calısmıyo Kı Calıssa Ko Yada asasas Ne Yazdıysan o cıkması lazım

1. multi ile sorun yazıyorsanız. 2. yada 3. multiclienti de deneyin. Ben windows 7 kullanıyorum hepsini suan denedim calışıyor.

Çalışmıyorr..

Yukarı Git
ismi a yapıyorum ama knight online yazıyor birde bypass tamamlandı yazıyo ama oyun acılıyor ve otomatik kapatılacaktır kısmı gelmiyor??

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi