• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.09/5 - 34 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: MultiClient 1911 Xp, Vista, Win7 Bypass 32&64 Bit
Konu Görünümü
ben multiclient 1 veya 2 indirdim. Hangisi oldugunu hatırlamıyorum. Bu multinin boyutu 1.6 MB. Neden bu kadar yüksek adminim. Acaba keylogger mi var. Dün arattım, kaspersky keylogger diye bişey buldu bunda.. Diğermutileri de indirdim denedim ama acmıyor. Hata veriyor
Hata şu:

Error : 21
Aygıt hazır değil.

Process creation failed. Check. \ Multiclient.ini.

Nsıl cözerim bunu...
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Alın size sonuc..
Keylogger de buldu da listeden sildim yanlıslıkla...

Yukarı Git
priest de oto healı yapamadım yardım edermisin?

Yukarı Git
Mult cnt 2 de hta wery ? [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Sadece güncel yaz baskalarına cvp ver demi. Benm dediklerime bi cvp versene. Bi kaspersky tarat da koy bakalım buraya da görelim...

Yukarı Git
Staff
(26-01-2011, 02:04 PM)ekhrem123 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ben multiclient 1 veya 2 indirdim. Hangisi oldugunu hatırlamıyorum. Bu multinin boyutu 1.6 MB. Neden bu kadar yüksek adminim. Acaba keylogger mi var. Dün arattım, kaspersky keylogger diye bişey buldu bunda.. Diğermutileri de indirdim denedim ama acmıyor. Hata veriyor
Hata şu:

Error : 21
Aygıt hazır değil.

Process creation failed. Check. \ Multiclient.ini.

Nsıl cözerim bunu...

Alın size sonuc..
Keylogger de buldu da listeden sildim yanlıslıkla...

(26-01-2011, 09:57 PM)ekhrem123 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sadece güncel yaz baskalarına cvp ver demi. Benm dediklerime bi cvp versene. Bi kaspersky tarat da koy bakalım buraya da görelim...

Yukarıdaki tarama sonuclarına bakarak hangi multide cıktı bu ? Ayrıca virustotal kaspersky taramasıda yapmaktadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
2. projeyi sadece tezgah olarka kullanıyordum ve char soyulmuş bilginize

Yukarı Git
Calısmıyor Bypass 1/3 dior kalıor dierleri qelmiyor nedeN?

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
createprocessa eror veriyo nasıl yapıcaz :S

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi