• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 21 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: NF Koxp v2.1 1884 [Güncel]
Konu Görünümü
yaw ben reklama tıkladım hiçbişey gelmedi multiye falan tıkla dounuz o nerde

Yukarı Git
Staff
guncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Selam,
Sitenizde NF Koxpu Hit kazanma amacı ile virüssüz olarak paylaşmanızdan ötürü engellemeyi düşünmüyorum.
Fakat Şunu ifade etmeliyim ki koxpu kendiniz yazıyormuş gibi bir kullanıcıya benimsettiğiniz için sizi uyarma gereği duydum.
Koxpun Dosyasında Koxp Forum olarak kendi linkinizi vermeniz ve Koxpun açıklama resimlerinde asitürk.com kullanmanız dediklerime örnektir.
En Kısa sürede bunları düzelteceğinizi umuyorum.
Bu bildiri sadece size değil NF Koxpu**** den Alıp Yayınlayan Siteler tek tek incelenerek gönderilmiştir.
Ve Gördüğümüz kadarı ilede herkes trojan koyup kullanıcılara sunuyor yada kendisi yazıyormuş gibi gösteriyor.
Böyle devam ederse NF Koxp'u ********* Davetiye sistemi ile kayıt olan kullanıcılar kullanabilecek ki buda çoğu kişinin zararına olacaktır.
Bu arada ekmeğini yediğiniz siteleri sansürleyerek büyük bir ayıp etmişsiniz.

Sevgilerimle ByNF
bynf@windowslive.com

Yukarı Git
Staff
(24-04-2011, 12:43 AM)irtibat yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Selam,
Sitenizde NF Koxpu Hit kazanma amacı ile virüssüz olarak paylaşmanızdan ötürü engellemeyi düşünmüyorum.
Fakat Şunu ifade etmeliyim ki koxpu kendiniz yazıyormuş gibi bir kullanıcıya benimsettiğiniz için sizi uyarma gereği duydum.
Koxpun Dosyasında Koxp Forum olarak kendi linkinizi vermeniz ve Koxpun açıklama resimlerinde asitürk.com kullanmanız dediklerime örnektir.
En Kısa sürede bunları düzelteceğinizi umuyorum.
Bu bildiri sadece size değil NF Koxpu**** den Alıp Yayınlayan Siteler tek tek incelenerek gönderilmiştir.
Ve Gördüğümüz kadarı ilede herkes trojan koyup kullanıcılara sunuyor yada kendisi yazıyormuş gibi gösteriyor.
Böyle devam ederse NF Koxp'u ********* Davetiye sistemi ile kayıt olan kullanıcılar kullanabilecek ki buda çoğu kişinin zararına olacaktır.
Bu arada ekmeğini yediğiniz siteleri sansürleyerek büyük bir ayıp etmişsiniz.

Sevgilerimle ByNF
bynf@windowslive.com

Bu koxpun yapımcısımısınız emin degilim ancak oyle kabul ederek cevap veriyorum. Oncelikle site ismi icerdigi icin bazı bolumlerini *** kapattım.

Öncelikle sitede bulunan koxpların yapımcısı oldugumu hicbir zaman iddia etmedim ki surekli takılan arkadaslar bilir ve ayrıca 2008-2009 yıllarında bu forumda yapılan acıklama ile bu duyurulmustur. [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Bir diger hususta resimlere vurulan Asiturk.com damgası ve baska sitenin linklerinin kaldırılması dogrudur. Sebebi malum reklam muhabbetidir ancak dikkatli bakılırsa hicbir zaman koxp yapğımcıların ismi silinmemiştir.

Gösterdigin ilgiye teşekkur eder iyi forumlar dilerim.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
ilk defa kosp kullanacagım ama yüklemesini yapamadım bana yardım edebilcek bir arkadaş var mı acaba?

Yukarı Git
Hf aldm dc hiç atmıo 2 gündür acık hıc dc atmadı ama Pklarda hiç iş yapmıor pk için k0xp buluyorum dc atıyor bıktım mq

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
hocam 1869 da hiç oyundan atma yoktu onun için ty 1869 da da bu sorunu giderir seniz minnettar kalırım teşekkür ederim temiz iş yaptığınız için

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni WnT Npt Koxp 1884 Admin 0 2,972 10-11-2011, 11:28 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi