• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.24/5 - 33 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Knight Online Bot v12c 1751
Konu Görünümü
sayın tuncay bey bir sorum olucaktı neden otoBaypass işn vista sürümünü yapmıyorsunuz çıkarsda çok sevinirim saygılarımla cevap bekliyorum bu konuyla işlgili saygılarımla

Yukarı Git
yuh be ındırı ındırmez vırus lutfen bole selere dıkat vırusssuz bısı koyun adam kandırmayın yanee koxpgame ıstıyorum acıls

Yukarı Git
calısmıor ilgilenirsen sewinirimmm

Yukarı Git
Staff
(06-08-2009, 09:07 AM)amq51 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim BunLaR 1742'i Oldugnu Eminmsin?
Cünkü YorumLarı okudum arkadaşLaR 1737 Filan DiyoRLaR Konunun Başlagıda Knight Online Bot n12c 1742 dior Ama yorumlarda 1737 diyorsunuz....

1742 dir.

(06-08-2009, 09:28 AM)dark4man yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yuh be ındırı ındırmez vırus lutfen bole selere dıkat vırusssuz bısı koyun adam kandırmayın yanee koxpgame ıstıyorum acıls

Viruslu ise kullanma. Hatta mumkunse bu siteyede takılma. Bir suru forum var onlara takıl

(06-08-2009, 10:02 AM)umutmahmut2 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]calısmıor ilgilenirsen sewinirimmm

denenmiştir calısıyor
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Teşekkürler Bu Site BirtaneSmile

Yukarı Git
saol tuncay abi iyi çalışıo

Yukarı Git
tuncay abi otobaypass neden vistası çıkmıyor cvp ltfen
RE: Knight Online Bot v12c 1742 [Karşı Irk Atak]

sayın tuncay bey bir sorum olucaktı neden otoBaypass işn vista sürümünü yapmıyorsunuz çıkarsda çok sevinirim saygılarımla cevap bekliyorum bu konuyla işlgili saygılarımla

Yukarı Git
CalısmıtorlaBig Grin

Yukarı Git
eline koluna sağlık ama biraz daha uğraşırsan tam olacak çünkü sorun çıkarıyor hemde çok...çok daha iyisini yapacağından eminim ....tekrardan teşekkürler...

Yukarı Git
ya arkadaslar ben hep bu k0xpu kullanıyom önceki patchlarda sorun yoktu ama şimdi çalıştırıyorum k0xpu atack yapıyoda kimseyi göremiyom sadece adamların veya canavarların isimlerini görebiliyorum neden böle acaba yardım edin lütfen ayrıca benimki vista yardım edin lütfen...

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Knight Online Bot v1.0 1832 Admin 2 3,508 14-07-2010, 08:24 PM
Son Yorum: loony81

Hızlı Menü:

Browsing: 2 Ziyaretçi