• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.39/5 - 97 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot v1.6F 1860 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
Staff
E:/Documents and Settings/ByaXidd/Desktop/KoAutoBot1744/KoAutoBot.exe

Uygulama yapılandırması doqru olmadqından . bu uyqulama baslayamadı . uyqulamayı yeniden yüklemek sorunu qiderebilir.

bu hata veriyor ne yapmam lazım
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Sayın Adminim Karus Priest Masterlı oto heal Settings' ini ayarlayabilirmisin. Biraz Uğraştımda Yapamadım.Boş Zamanında Koyabilirmisin.
Saygılarımla...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
vista icin olurmu

Yukarı Git
Staff
(13-08-2009, 01:38 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sayın Adminim Karus Priest Masterlı oto heal Settings' ini ayarlayabilirmisin. Biraz Uğraştımda Yapamadım.Boş Zamanında Koyabilirmisin.
Saygılarımla...

Kullandıgın Buff heal ve potu soyle hazırlıyım.

(13-08-2009, 04:24 PM)aslankan01 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]vista icin olurmu

tüm windowslarda sorunsuz.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kardeş nereye atıcaz ooo dosyaları???????
ya kardeş nasıl calışır rogue okcu için asas lütfen yardım edermsiin .. lütfen acill oto kutu topalma lazım :S lütfen lütfen lütfen yardım pls ..! nasıl calışır kardeş...!
ya kardeş nasıl calışır rogue okcu için asas lütfen yardım edermsiin .. lütfen acill oto kutu topalma lazım :S lütfen lütfen lütfen yardım pls ..! nasıl calışır kardeş...!
kardeş acillll lazım lşütfne yarım ett

Yukarı Git
(13-08-2009, 05:46 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(13-08-2009, 01:38 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sayın Adminim Karus Priest Masterlı oto heal Settings' ini ayarlayabilirmisin. Biraz Uğraştımda Yapamadım.Boş Zamanında Koyabilirmisin.
Saygılarımla...

(13-08-2009, 04:24 PM)aslankan01 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]vista icin olurmu

Heal 1920 Açık Talisman Parasite Açık Ayarlayabilirmisin Admin

Yukarı Git
Staff
(13-08-2009, 09:40 PM)osman554 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(13-08-2009, 05:46 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Saygılarımla...

Heal 1920 Açık Talisman Parasite Açık Ayarlayabilirmisin Admin

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Ty PayLaŞıMm
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
Saol Admin

Yukarı Git
HİÇ SİZE YAKIŞIYORMU ARKADAŞLAR !!! BİZ SİZE GÜVENİYORUZ YAPTIGINIZA BAKIN .[color=#FF0000]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi