• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım]
Konu Görünümü
Staff
yeni 
Gerekli Şeyler;
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] Programı - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
- Pet (LVL'i önemli değil)
- [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] programı.

Yapılması Gerekenler;
* Unblocker ile oyuna girin.
* Cheat engine'yi açıyoruz knight'ı seçiyoruz , value 301000 arattrıyoruz, solda yeşil renkte olan rakamları (300150) olarak değiştirioruz, petimizi çıkarıyoruz human iseniz orc'a orc iseniz human'a tıklıyoruz köğin atak skilline basıyoruz karşıdakine en az 1.5-2k damage vurur.

GM'nin oyunda olmadıgını zaman yapınız. GM kontrol için [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

NOT: Ölen adamın parası ve Expi gider. Bu bilgi genel istek uzerine verilmiştir.

Madem boyle bir bug var Asiturk.com üyeleride bu bugtan faydalanacaktır.

Hep Ezilen degil Hep Ezenlerdeniz. Saygılar
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
slogan spr olmuş hep ezilen değil hep ezenlerdeniz
ben yaptım ama orda value yi 300150 naıssl ypcaz bi o kaldı
[Resim: signature.png]

Yukarı Git
Deneyen var mı ?

Yukarı Git
deniyorum olcak gibi bi tke osrun var pre yoqBig Grin ben bur chat enigenden ex bile arttırım blkiBig Grin çok gzl bişi yavaş yavaş çzödüm ordan seçtikten osnra kımızı ok a tıklayıp frozren işaretleyin sonra change var ordan value seçip yapınSmile bu kdr basit
tmm dır işlem bitmiştir hepsini yptım şimdi chat enigine öle mi durcak? birde giden para bize glrmi sorularım bunlar

Yukarı Git
Staff
ben bu programı kullanmıştım köpek keserek görev bitirmiştim baya zor oluyordu girmek Smile

Yukarı Git
TRuva var cheat de normal mi :S

Yukarı Git
ark lar prog. çok zor ama işi bilen yapar şahsen bende pre olsa iş bitmiştiBig Grin

Yukarı Git
Staff
(15-08-2009, 10:45 PM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ark lar prog. çok zor ama işi bilen yapar şahsen bende pre olsa iş bitmiştiBig Grin

evet baya uğraştırıyor

Yukarı Git
ya tuncay bey böle bi program konulur mu oyunun iyice cıvını çıkarttınız bnde pre yok lwlim yüksek %5 gitti kolay mı sanıonuz kasmak siz isterseniz bu iletiyi yorumlara koymayın ama bilginiz olsn banlasanızda farketmez gene açarım yeni üyelik gene yazarım sn bırakana kdar ayıp yani buldusan böle prgram koymamalıydn

Yukarı Git
tuncay abi ben yaptım programı ama adamı kesince üstündeki parası gelmiyo neden olabilir_?

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Pet Bug 4.7 1749 [XP-VISTA Maradonda Adam Kesme] Admin 52 34,073 28-09-2009, 10:10 PM
Son Yorum: kroteam16

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi