• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pet Bug 4.7 1749 [XP-VISTA Maradonda Adam Kesme]
Konu Görünümü
OYUNDAN ATOIYOR XP DE NE YAPMAK LAZIM YARDIM PLZ

Yukarı Git
Staff
güncel
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
ewet indirince winrar bozuk diye hata veriyo

Yukarı Git
güzel paylaşım ty ,ah bide çalışsa Big Grin
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Yukarı Git
TY süper bişe bunla exp qelior Para qelior

Yukarı Git
bişe sorucam preminyum olmadan çalıuşırmı bu program

Yukarı Git
Beyler buyuk ıhtımalle bu yenı nesıl keyloggerlı haberınız olsun

neden dersenız.

vista ve windows 7 dio

Denetim Masası / görünüm ve temalar / klasor secenelerı / gorunum ordakı gızlı dosyaları aktıf yapmayı secın . uygula tamam yapın .

sımdı bilgisayarıma gırın/ c/ Documents and Settings / kullanıcı adı / Application Data içinde msnmsgr.exe varsa anlayın kı keylooger hemen onu sılın...

Yukarı Git
ne alakası var la şaban Big Grin o windowsla gene msn her windowsda olur Big Grin saçmalıyorsun :Big GrinBig Grin

Yukarı Git
salak salak konuşma yenı nesıl keyloggerlerı antı vıruslerın hıc bırı bulamıyor.

msn yuklu ve keylog olmayan bılgısayrda adımları ızleyıp bakarsan anlarsın bılmedıgın ıcın atıp tutma

adımları ızlersınız beyler

Denetim Masası / görünüm ve temalar / klasor secenelerı / gorunum ordakı gızlı dosyaları aktıf yapmayı secın . uygula tamam yapın .

sımdı bilgisayarıma gırın/ c/ Documents and Settings / kullanıcı adı / Application Data içinde msnmsgr.exe varsa anlayın kı keylooger hemen onu sılın...
bu arada hıc bılgısayarın ıcınde bu Application Data klasoru ıcınde (msnmsgr.exe) YOKTUR....
bilgisayarım/ c/ Documents and Settings / kullanıcı adı / Application Data içinde msnmsgr.exe varsa anlayın kı keylooger hemen onu sılın...

Yukarı Git
Staff
(12-09-2009, 11:07 AM)onlywolf708 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]salak salak konuşma yenı nesıl keyloggerlerı antı vıruslerın hıc bırı bulamıyor.

msn yuklu ve keylog olmayan bılgısayrda adımları ızleyıp bakarsan anlarsın bılmedıgın ıcın atıp tutma

adımları ızlersınız beyler

bu arada hıc bılgısayarın ıcınde bu Application Data klasoru ıcınde (msnmsgr.exe) YOKTUR....
bilgisayarım/ c/ Documents and Settings / kullanıcı adı / Application Data içinde msnmsgr.exe varsa anlayın kı keylooger hemen onu sılın...

Daha ayrıntılı bilgi : [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Wink
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Oto Kutu 1749 - Auto Loot 1749 Admin 15 10,749 05-10-2009, 11:58 PM
Son Yorum: sercanberna
yeni Maradonda Adam Kesme [Program+Anlatım] Admin 44 28,750 30-08-2009, 02:35 PM
Son Yorum: dark4man
yeni Oto Kutu v1b 1739 [Vista] Admin 1 1,869 23-07-2009, 03:06 AM
Son Yorum: cyrex

Hızlı Menü:

Browsing: