Yeni Üye
Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
BEYLER MULTİ CLİNTTEN GİRİNCE ÇALISMAZ DİME ?
Yeni Üye
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
arkadaslar ben dosyayı ındırdım ---bılgısayarım vista--- ancak uzerıne cıft tıkladıgımda veya yonetıcı olarak calıstır dedıgımde ne yazık kı hata verıyor ve tekrar kapanıyor ne yapmam gerekıo bılllmıorum yardım pls!
Asi Üye
Yorumları: 247
Konuları: 16
Teşekkür Puanı:
206
benm pc de vista rar dan çıkardım sonra sağ tık yönetici olrk çlştır evet tıkladım açılıo...
Yeni Üye
Yorumları: 7
Teşekkür Puanı:
0
handle hatasının cozumu nasıl acaba
Tuncay Abi
Yorumları: 1,811
Konuları: 386
Teşekkür Puanı:
58
örnek settingsler eklendi
Yeni Üye
Yorumları: 5
Teşekkür Puanı:
0
bu oyunun günah olduğunu biliyormusunuz beki inanmayanlar için kanıt you tubeden knightonline yazın ve en üstekini seyredin görürsünüz herşey gerçek ben bıraktım oyunu by by knight online
Aktif Üye
Yorumları: 21
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
14-09-2009, 04:58 PM
(Son Düzenleme: 14-09-2009, 05:02 PM, Düzenleyen: heqet.)
Uygulama yapılandırması doğru olmadından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.
neyı ındrsem ne yapsam hep bu hatayı alırm yardımcı ola bılcek bırı warmı lutfen...
Uygulama yapılandırması doğru olmadından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir.
neyı ındrsem ne yapsam hep bu hatayı alırm yardımcı ola bılcek bırı warmı lutfen...
+++++++++++
Aktif Üye
Yorumları: 24
Teşekkür Puanı:
0
bu hatayı alıyotum nasıl giderebilirim format atmadan once sorunsuz calısıyordu fakat artık calısmıyor
Aktif Üye
Yorumları: 21
Teşekkür Puanı:
0
++++++++++++++++++++++++++
yokmu yardım ede bılcek bırı !!