• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pet Bot v1.1 [Auto Pet Atack]
Konu Görünümü
ya benım hayVan 1 damaqe wuruo 1lwl ne yapmam lazım :SSmile

Yukarı Git
admın aqa bı yardım pls koxp u halletdım F12 ye basıorum atack yamıo IT ne yapmam lazım aqa heLLPP..!

Yukarı Git
(23-09-2009, 05:24 PM)unqual yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ewet saolasın kardeş hata vermiyor ama atack da yok Big Grin sanırım bug FİX
bide deneyen falan varmı?

Ewt Mükemmel Bir Şekilde İşlev yYapıyor Ve Ban Yemedim .
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
F12 basıorum atak yapmıo offffffffffff:S

Yukarı Git
(22-09-2009, 02:40 PM)enesen3 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]beyler ty dediğinize göre oto ban yok indriyorm inş. olr :S
Beyler indirmeyin hata veriyor ve büyük ihtimalle zararlu bi virüs LIBMYSQL.dll Bulunamadığından bu uygulama balatılamadı. diye bi hata weriyor :S
bunu diyem arkadaş snoxd sitesine girsin ama paralı orada istedigi dosya var onu indirince oluyor saygılarrr

Yukarı Git
Staff
LIBMYSQL.dll bulunamıyosa google girersin yazarsın bulamadığın dll yi indirirsin system32 nin içine atarsın bak bakayım o zaman hata veriyormu defalarca anlatmama rağmen hiç foruma bakmıyorsunuz gezip görmüyorsunuz.armut piş azıma düş hesabı yapıyorsunuz arkadaslar
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
calısıyhmu beyler

yoeum pls ok felan alıyozmu pet atması için

Yukarı Git
LIBMYSQL.dll bunu buldum system32 attım ondan sonra bu hatayı verıyor (AutoItX3.DLL)verıyor ne yapmam gerek

Yukarı Git
Staff
(28-09-2009, 10:35 AM)asdddd yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]LIBMYSQL.dll bunu buldum system32 attım ondan sonra bu hatayı verıyor (AutoItX3.DLL)verıyor ne yapmam gerek

Bilgi, yardım destek forumunda gerekli ocx ve DLL dosyaları var ordan indir.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
evet çalşmaz çünki bu buq fix
[Resim: signature.png]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi